Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 500 000 SEK
Adress
Johannelundsvägen 37, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73.5 kvm
Avgift
3 139 SEK / mån
Rum
3 rum

Hemtrevlig och smart planerad trerumslägenhet med centralt, attraktivt och trevligt läge

Här erbjuds en väldisponerad och ljus lägenhet där den hemtrevliga stämningen är närvarande i varje rum. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell, trevlig och inbjudande hall med hatthylla, klädhängare och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, ljust och rogivande sovrum med fint ljusinsläpp, plats för stor säng och plats för stora garderober. Köket är praktiskt, funktionellt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga, praktiska och charmiga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett och handfat.

Beskrivning

Hall
Den funktionella, trevliga och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med tapetserade väggar och ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? hatthylla, klädhängare och gott om plats för jackor och skor.

Kök
Det praktiska, funktionella och ljusa köket har tapetserade väggar och ekparkett. Utrustningen består av spis, fläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett rymligt, praktiskt och charmigt rum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Från korridoren når du lägenhetens master bedroom ? ett stort, ljust och rogivande rum med ekparkett och tapetserade väggar. Rummet har fint ljusinsläpp, plats för stor säng och plats för stora garderober.

Sovrum 2
Ett lite mindre och charmigt sovrum med plats för garderob och plats för säng och nattduksbord. Tapetserade väggar och har ekparkett. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum 1
Praktiskt och funktionellt badrum med toalett och handfat. Här ligger ljust klinkergolv som går fint ihop med rummets vita väggar.

Badrum 2
Detta praktiska och fina badrum har väggar i kakel och mosaik och ljust klinkergolv som matchar fint. Här finns dusch.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 73.5 kvm. Enligt föreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

154

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1960

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Tennsoldaten
Organisationsnummer: 722000-1221
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 154
Antal lägenheter: 191
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Tennsoldaten bildades 1954 och föreningens hus stod inflyttningsklara 1957-1958. Föreningen äger fastigheten Tennsoldaten 1 med adress Johannelundsvägen 13-43. Föreningens hus omfattar 191 bostäder.
Hemsida: http://www.hsb.se/ostergotland/tennsoldaten

Parkering: 22 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
115 parkeringsplatser. Går att hyra för 90 kr/mån samt med elstolpe för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Besöksparkering finns i området.

TV och bredband: Kabel-TV ingår i månadsavgiften.
Bredband. Hastighet: 250/100 Mbit/s. Fast kostnad: 125 kr/mån

Gemensamma utrymmen: Som medlem har man tillgång till föreningens många gemensamma utrymmen. Det finns fyra tvättstugor och tre grovtvättstugor.
I byggnaden på Johannelundsvägen 37-43 har föreningen en samlingslokal som av medlemmar kan hyras för fester, övernattning och andra aktiviteter. I lokalen finns ett fullt utrustat kök, bord och stolar, två sängar och ett piano. Uppskattningsvis rymmer lokalen 25-30 gäster.
Våren 2006 byggde föreningen en mindre träningslokal med bland annat en motionscykel, ett kombinationsgym, en crosstrainer, en roddmaskin, skivstänger och hantlar. Lokalen är belägen i entréplanet på Johannelundsvägen 43.
I källaren på Johannelundsvägen 15 finns det ett kombinerat hobby- och bordtennisrum.
Föreningens medlemmar har även tillgång till bastu med relaxavdelning som är belägen i trappuppgång nr 41.

Föreningen lät 2008 installera en kollektiv elmätare, vilket innebär att man köper el som en enda större kund. De boende slipper därmed nätkostnaden, som annars utgör en väsentlig del av elräkningen. Elkostnaden debiteras på den vanliga hyresavin, där den exakta förbrukningen anges för varje månad. Elkostnaden debiteras i efterhand med tre månaders eftersläpning.

Föreningens renoveringar

Gjorde renoveringar:
Takbyte -18
Säkerhetsdörrar -13
Fönsterbyte/balkongdörrar -13
Postboxar -13/14
Elledningar bytta -09
Stambyte inklusive badrumsrenoveringar -98/-99

Föreningen håller på att installera solceller på taken för att kunna producera egen el.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2018-12-11
Energiprestanda primärenergital: 115 kWh/kvm och år

TV

Telenor

Internet

ComHem, obligatorisk avgift på 125 kr/mån (kollektiv avtal i föreningen).

Månadsavgift

Avgift: 3 139 SEK / mån
Värme, vatten, kabel-TV och sophantering

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.59869 %
Andel av årsavgiften: 0.59869 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 2 362 SEK

Renoveringar

Bytt golv 2015.

Bilplats

22 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
115 parkeringsplatser. Går att hyra för 90 kr/mån samt med elstolpe för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Besöksparkering finns i området.

Övriga utrymmen

Två källarförråd tillhör lägenheten

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy