Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Norrtäljegatan 32, Fålhagen, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
3 415 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyrenoverad 2:a i populära Fålhagen

Välkommen till denna mycket smakfulla tvåa i nyrenoverat skick en halvtrappa upp på Norrtäljegatan 32. Detta är verkligen en lägenhet med något extra där såväl kök som badrum nyligen renoverats med utsökta materialval för en fräsch och charmig känsla. Bostaden erbjuder gott om förvaringsmöjligheter genom de många garderoberna i både hall och sovrum samt en klädkammare för praktisk förvaring av ytterkläder. I köket har man stora arbetsytor med exklusiva materialval och i det helkaklade badrummet har man både golvvärme, spotlights i tak och en dusch med vattenfallsfunktion för att nämna några av godbitarna. Ett hem att stortrivas i från första dag!

Föreningen har stabil ekonomi med mycket låg belåningsgrad om endast 1767 kr/kvm och har genomfört mycket underhåll av fastigheten med både byte av el- vatten- och avloppsstammar. Det finns tvättstuga med torkrum, verkstad/hobbyrum och cykelförråd som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Dessutom flera fina uteplatser med grillmöjligheter i den lummiga och grönskande innergården som sträcker sig mellan föreningens alla hus.

Bostaden har ett centralt läge med få minuters promenad till stationens resecentrum och Uppsala city. I närområdet finns sushibar, pizzeria, frisör, cykelaffär samt en livsmedelsaffär under uppbyggnad som öppnar 2019. En kort promenad undan har man affärscentrumet Kvarnen med gott om serviceutbud såsom ICA, Systembolaget, kiosk med posthantering, restauranger, café, apotek mm. Det finns även ett antal trivsamma och välskötta parker i området, bland annat Tripolisparken/S:t Göransparken, Frodeparken och vid Fålhagsledens grönområden erbjuds löpspår och stora härliga grönytor. Helt enkelt ett oslagbart läge!

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy