Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Österängsgatan 1D, Fålhagen, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52.5 kvm
Avgift
2 980 SEK / mån
Rum
2 rum

Fräsch och charmfull tvåa i stadsnära kvarter

Välkommen till en förtjusande tvåa på andra våningen i stadsnära och populära Fålhagen. Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva en lägenhet på Österängsgatan 1 vilket är en mycket eftertraktad förening där plats i carport ingår i avgiften. Innergården ligger väl avskärmad från omgivningen och här kan alla boende ha sin egen plats i den lummiga idyllen. Detta är något utöver det vanliga! Bostaden är smakfullt inrett med en tilltalande kombination av klassisk och modern stil. Med en smidig planlösning erbjuder lägenheten generösa ytor där man har ett väl utrustat kök med gott om plats för matbord, en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter, ett generöst sovrum och ett stort ljust vardagsrum.

Föreningen har stabil ekonomi med låg belåningsgrad och har genomfört mycket underhåll av fastigheten med både byte av el- vatten- och avloppsstammar. Det finns tvättstuga med torkrum, verkstad/hobbyrum och cykelförråd som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Dessutom en trivsam uteplats med grönyta för lummiga varma sommardagar.

Bostaden har ett centralt läge med få minuters promenad till stationens resecentrum och Uppsala city. I närområdet finns sushibar, pizzeria, frisör, cykelaffär samt en livsmedelsaffär under uppbyggnad som öppnar 2019. En kort promenad undan har man affärscentrumet Kvarnen med gott om serviceutbud såsom ICA, Systembolaget, kiosk med posthantering, restauranger, café, apotek mm. Det finns även ett antal trivsamma och välskötta parker i området, bland annat Tripolisparken/S:t Göransparken, Frodeparken och vid Fålhagsledens grönområden erbjuds löpspår och stora härliga grönytor. Helt enkelt ett oslagbart läge!

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy