Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 095 000 SEK
Adress
Beroniusgatan 5A, Norr, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
3 943 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tvåa med riktigt trevlig planlösning

Riktigt trevlig tvåa på expansiva Norr med modern planlösning och hiss från markplan. Snyggt kök med bra vitvaror. Mörkt laminatgolv i alla rum. Dubbeldörrar ut till möblerbar balkong i västerläge. God förvaring i bl a fristående skjutdörrsgarderob i sovrummet samt en stor klädkammare/kontor. Rymligt badrum med delvis kaklade väggar. Nära centrum och Stadsparken.

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall: Möblerbar entréhall med mörkt laminatgolv och ljusa väggar.

Klädkammare/kontor: Utrymme perfekt för klädförvaring eller att nyttja som kontor. Hyllsystem samt två garderober. Heltäckningsmatta och ljusa väggar.

Sovrum: Trevligt, ljust rum med spännande vinklar och utgång genom dubbeldörrar till balkong. Plats för dubbelsäng samt någon mer möbel. Bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Mörkt laminatgolv och ljusa väggar.

Kök och vardagsrum: Öppet kök i vinkel mot matplats och vardagsrum. Släta luckor och gott om förvaring. Utrustning: kombinerad kyl/frys (Fisher & Paykel), diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och fläkt. Spotlights under överskåp samt fondtapet bakom glasskiva som stänkskydd. Vardagsrummet, matplatsen och köket har ett mörkt, genomgående laminatgolv samt ljusa väggar.

Duschrum/wc: Ordentligt duschrum, delvis med kakel på väggarna och våtrumsmatta på golv. Utrustat med dusch, toalett, tvättfat med spegel ovan samt en större möbel för förvaring.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Nyttan 21 ÅR2018.pdf HSB Brf Nyttan 21 stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-3287-1-123-5

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.
Hiss från markplan.

Byggnad

Byggnadsår: 1992
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme
Elförbrukning: 3 180 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Nyttan 21
Organisationsnummer: 769613-2807
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5-3287-1-123-5
Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 0

Parkering: 21 st parkeringsplatser, varav 7 st med eluttag.

TV och bredband: ComHem

Gemensamma utrymmen: Mellan de två femvåningshusen (A och B) finns en mindre envåningslänga som rymmer lägenhetsförråd.
Två st cykelgarage.

Föreningens renoveringar

2016 Renovering av hiss
2016 Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp
2014 Reparation hyreslägenhet
2014 Målning av lägenhetsdörrar

Energideklaration

Status: Beställd

TV

Kalejdo (basutbud + 6 favoritkanaler)

Internet

Stadsnätet (egen router krävs, 250 Mbit)

Månadsavgift

Avgift: 3 943 SEK / mån
I avgiften ingår bl a tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare (bostadsrättstillägget). Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen.

Driftskostnad

347 SEK varav:
Försäkring: 92 SEK
Elektricitet: 255 SEK
Kostnad för försäkring avser hemförsäkring.
Kostnad för TV och bredband tillkommer med ca 300 kr/mån.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.67309 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Rymlig balkong i vinkel.

Bilplats

20 parkeringsplatser, varav 7 st med el. Separat kö.

Övriga utrymmen

Mellan de två femvåningshusen (A och B) finns en mindre envåningslänga som rymmer lägenhetsförråd. Det finns även cykelförråd och
tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy