Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Beckasinvägen 34, Saltängen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
97.5 kvm
Avgift
4 871 SEK / mån
Rum
5 rum

Sällan till salu, För den stora familjen!

Välkommen till idylliska Saltängen och en underbar 5:a på 97,5 kvm. Här bor du nära vatten, förskola och kommunikationer. Lägenheten är välplanerad och detta är en unik chans att förvärva en 5:a.

Lägenheten är väldigt mysig och har generöst med förvaring i flera skjutdörrsgarderober. Genomgående vackra ekparkettgolv och fräscha ytskikt. Det smakfulla köket med en anslutande matplats är väldisponerat, luckor i vitt, bänkskivor i svart granit och massiv valnöt. Vardagsrummet är även det stort och öppnar upp sig med vackra pardörrar mot en av de fyra sovrummen och här återfinns också balkongen i västerläge. De tre andra mysiga sovrummen är alla ljusa med stora fönster och erbjuder god förvaring i flertalet garderober. Här finns också ett helkaklat badrum med golvvärme och badkar.

Säljarens ord: "Det vi uppskattat med att bo här är framförallt närheten till vatten och natur, vi brukar tex promenera med barnen till Nyckelviken där man kan titta på djur, grilla korv, rida på hästar, fika på herrgården och åka pulka på vintern. Även gångavstånd till Ica Ektorp och Gateau. Vi gillar även de bra kommunikationerna till stan och närheten till många förskolor och skolor. Promenadavstånd till Långsjön med barnvänlig badplats.

Precis nedanför huset finns ett stort bilfritt område, jättebra för att lära sig cykla, stora gräsmattor, en stor lekpark och ett perfekt klätterträd. Det är helt enkelt ett toppenställe för barn"


I området finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Välkomna att kontakta mäklaren om ni har ytterligare frågor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy