Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Slättängsgatan 29B, Slättäng, Lomma
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
5 672 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magiskt fin trea på Slättängsgatan!

Nu kan vi snart erbjuda kanske områdets finaste trea som är nyrenoverad i smakfulla ljusa toner. Här är det bara att flytta rätt in!

- Nyrenoverad
- Välplanerad planlösning
- Stor inglasad balkong
- Nära till kommunikationer
- Mysig innergård
- Närhet till skolor
- Havsnära
- En halvtrappa upp

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Lomma kommun, Skattesats 31.07%.

Storlek

Boarea 85 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
En halvtrappa upp
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 672 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.58715 %
Andel av årsavgiften: 0.58715 %

Uteplats

Inglasad balkong

Närområde

Allmänt om området: Lomma är den kommun i landet som har vuxit mest de senaste åren och det är många som väljer att bosätta sig här. Området erbjuder bland annat närhet till havet, bra utbildning, god omsorg och spännande aktiviteter. Lomma centrum lockar med ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. Här finns även Lommas moderna bibliotek som erbjuder ett gediget utbud av kulturevenemang för såväl vuxna som barn. I området finns också fräscha idrottslokaler som erbjuder massor av olika träningsalternativ. Den nära kontakten med Öresund erbjuder fina möjligheter till ett rikt friluftsliv och hög boendekvalitet. Var du än befinner dig har du aldrig längre än några kilometer till drygt milslånga kusten. För dig som pendlar erbjuds också goda bussförbindelser till både Lund och Malmö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy