Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekholmsvägen 56A, Ekholmen, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
2 894 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyrenoverad hörnlägenhet i populära Ekholmen

Här på trevliga Ekholmsvägen 56A hittar du denna helrenoverade hörnlägenhet på markplan med utsikt åt två håll. Den höga materiella standarden vittnar om att det här är ett hem som har inretts med stor omsorg och medvetenhet. Bostaden är 63 kvadratmeter stor och består av två rum och kök. Det vackra ljusinsläppet gör att bostaden får en alldeles speciell energi.

I denna bostad möts vi av en stor och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter som hatthylla och klädhängare. Vidare finns ett sovrum, ett badrum och ett stilrent och socialt vardagsrum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Det stora och nyrenoverade köket erbjuder påkostade material, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat och gott om plats för matbord och stolar. I badrummet, som är fräscht och nyrenoverat, finns stort badkar, handfat, kommod och toalett.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder trätrall och sol hela eftermiddagen och kvällen.

Här bor man i en mycket stabil förening med en väletablerad verksamhet, solid ekonomi med låg belåning och välskötta fastigheter. I avgiften på 2 894 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och el. Det finns två förråd som hör till lägenheten och gemensam tvättstuga finns att tillgå. Det finns cykelförråd och sopsortering i fristående hus på gårdarna i området. Föreningens medlemmar har även tillgång till att nyttja en samlingslokal. Parkering går att hyra för 150 kr/månad. Det finns även garage med ett separat kösystem.

Området är mycket populärt och lugnt. Här finns ett brett serviceutbud i närområdet tack vare Ekholmen centrum samt bra förbindelser med buss och cykel till övriga staden. På nära avstånd återfinns flera grönområden för rekreation. Landeryds golfbana och Vidingsjöskogen är bara några exempel.

Definitivt en bostad att trivas i. Bara att flytta in och börja trivas från dag ett!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Så på visningen delar vi inte längre ut några prospekt. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=599413

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy