Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Havregatan 5B, Tannefors, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35.9 kvm
Avgift
2 406 SEK / mån
Rum
2 rum

Stilren och fräsch tvårummare med centralt och attraktivt läge

Här välkomnas du till en vacker och fräsch lägenhet som är i riktigt bra skick. En välplanerad tvåa med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och optimal planlösning. Ni kliver in i en inbjudande hall där ni direkt möts av ljuset från fönstret i vardagsrummet som har en öppen planlösning med det stilrena köket.Från fönstret kan man vila blicken över de vackra 20-talsradhusen som breder ut sig i förgrunden. Lägenheten har ett stort sovrum med en liten klädkammare och badrummet är fint och funktionellt.

Brf Linköpingshus nr 1 är en välskött och stabil förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat två tvättstugor och cykelrum. I månadsavgiften om 2406 kronor ingår värme, vatten och ett väl tilltaget källarförråd.

'Pulsen' som utmärker Havregatan och den här delen av Tannefors är oslagbar! Med ett bekvämt avstånd till city kan du ge dig ut på upptäcktsfärd bland butiker, restauranger, caféer och barer. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt!

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande och funktionell hall med klädhängare. Hallen har vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

Kök
Ett härligt och stilrent kök med generösa arbetsytor, påkostade material och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Ett ljust och öppet vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp. Rummet har vitmålade väggar och laminatgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är stort och harmoniskt med fint ljusinsläpp och en liten klädkammare. Vitmålade väggar och charmigt äldre plankgolv.

Badrum 1
Ett fint och funktionellt badrum med toalett, badkar, handfat och förvaringsskåp. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 (1) Havregatan 5B.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 35.9 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

14

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1942
Fönster: 2-glasfönster isoler

Föreningen

Föreningens namn: Brf Linköpingshus nr 1
Organisationsnummer: 722000-2088
Lägenhetsnummer: 14
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Kabel-TV via fiber. Leverantör är Telenor

Internet

Bredband via fiber. Leverantör är Telenor

Månadsavgift

Avgift: 2 406 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Uppskattade siffror

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.91570 %
Andel av årsavgiften: 1.91471 %

Bilplats

Parkering går att hyra för 100 kr/månaden. Separat kö.

Övriga utrymmen

I föreningen finns två tvättstugor.
Cykelförråd finns

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy