Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Johannelundsvägen 33, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
2 715 SEK / mån
Rum
2 rum

Trevlig och insynsskyddad tvårummare med familjevänligt och vackert läge

I denna tvåa har du chansen att skapa ett hem helt efter egen smak. Lägenheten är välplanerad, insynsskyddad, fin utsikt och vackert ljusinsläpp. Här finns det lite att göra, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till ett riktigt drömhem.  Här finns ett rymligt, ljust och trevligt vardagsrum samt ett trevligt, yteffektivt och ljust kök. Lägenheten har ett sovrum med vackra tapeter och badrummet är fint och funktionellt.

Bra bostadsrättsförening som bildades 1954 med 191 lägenheter. God ekonomisk stabilitet med låg belåning vilket föranleder föreningens låga månadsavgifter.

Här bor du vid ett av Johannelunds trevligaste lägen - bara ett stenkast från Naturområde! Med en kort promenad når du Johannelunds centrum och inom några minuter är du vid Linköping City. Ett av Linköpings mest populära områden bland barnfamijer.

Vi ses på visningen!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande och rymlig hall med platsbyggda garderober och klädhängare. Hallen har mönstrad tapet och ljust golv.

Kök
Ett trevligt, yteffektivt och ljust kök med generösa arbetsytor, höga skåp och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Ett rymligt, ljust och trevligt vardagsrum med stora fönster, härligt ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Rummet har mönstrad och stilren tapet och vackert trägolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är rymligt och mysigt med fint ljusinsläpp och plats för stor säng. Vackra tapeter och ljust golv.

Badrum 1
Ett fint och funktionellt badrum med duschkabin, toalett, handfat, förvaringsskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Klinkergolv och kaklade väggar.

Balkong 1
Rymlig och charmig balkong med härlig kvällssol. Här har man utsikt mot den trevliga innergården och grannhuset. Balkongen nås via köket och vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Tennsoldaten 2016.pdf Årsredovisning HSB brf Tennsoldaten i Linköping 2016 (1).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tennsoldaten 1, Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Linköpings Johannelund.

Storlek

Boarea 56 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

148

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1957-58

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Tennsoldaten
Organisationsnummer: 722000-1221
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 148
Antal lägenheter: 191
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Tennsoldaten bildades 1954 och föreningens hus stod inflyttningsklara 1957-1958. Föreningen äger fastigheten Tennsoldaten 1 med adress Johannelundsvägen 13-43. Föreningens hus omfattar 191 bostäder.
Hemsida: http://www.hsb.se/ostergotland/tennsoldaten

Parkering: 22 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
115 parkeringsplatser. Går att hyra för 90 kr/mån samt med elstolpe för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Besöksparkering finns i området.

TV och bredband: Kabel-TV ingår i månadsavgiften.
Bredband. Hastighet: 250/100 Mbit/s. Fast kostnad: 125 kr/mån

Gemensamma utrymmen: Som medlem har man tillgång till föreningens många gemensamma utrymmen. Det finns fyra tvättstugor och tre grovtvättstugor.
I byggnaden på Johannelundsvägen 37-43 har föreningen en samlingslokal som av medlemmar kan hyras för fester, övernattning och andra aktiviteter. I lokalen finns ett fullt utrustat kök, bord och stolar, två sängar och ett piano. Uppskattningsvis rymmer lokalen 25-30 gäster.
Våren 2006 byggde föreningen en mindre träningslokal med bland annat en motionscykel, ett kombinationsgym, en crosstrainer, en roddmaskin, skivstänger och hantlar. Lokalen är belägen i entréplanet på Johannelundsvägen 43.
I källaren på Johannelundsvägen 15 finns det ett kombinerat hobby- och bordtennisrum.
Föreningens medlemmar har även tillgång till bastu med relaxavdelning som är belägen i trappuppgång nr 41.

Föreningen lät 2008 installera en kollektiv elmätare, vilket innebär att man köper el som en enda större kund. De boende slipper därmed nätkostnaden, som annars utgör en väsentlig del av elräkningen. Elkostnaden debiteras på den vanliga hyresavin, där den exakta förbrukningen anges för varje månad. Elkostnaden debiteras i efterhand med tre månaders eftersläpning.

Föreningens renoveringar

Gjorde renoveringar:
Takbyte -18
Säkerhetsdörrar -13
Fönsterbyte/balkongdörrar -13
Postboxar -13/14
Elledningar bytta -09
Stambyte inklusive badrumsrenoveringar -98/-99

Föreningen håller på att installera solceller på taken för att kunna producera egen el.

TV

Kabel-TV ingår i månadsavgiften

Internet

Bredband. Hastighet: 250/100 Mbit/s. Fast kostnad: 125 kr/mån (inkluderat i månadsavgiften)

Månadsavgift

Avgift: 2 715 SEK / mån
Inklusive Bredband

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Uppskattade siffror

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.49408 %
Andel av årsavgiften: 0.49408 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

22 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
115 parkeringsplatser. Går att hyra för 90 kr/mån samt med elstolpe för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Besöksparkering finns i området.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare.

Tvättstuga och torkrum finns i källaren.

Tillgång till bastu, gym och samlingslokal

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy