Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK / bud
Adress
Skrivargatan 30, Ursvik/Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
2 914 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern och öppen 2:a (möjlig 3:a) med solig balkong högt upp i huset

Välkommen till Ursvik och denna tvårummare om 53 kvadratmeter som med enkla medel kan göras till en 3:a (se förslag på planritningen). Denna gavellägenhet, som är i absolut toppskick, är modern och öppen och erbjuder bland annat härlig rymd, fönster i flera väderstreck, solig balkong i sydvästläge och bra förvaringsmöjligheter - ett exklusivt boende med fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp, sociala ytor och påkostad utrustning.

Här finns ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum samt ett modernt, stilrent och påkostat kök. Lägenheten har ett sovrum och badrummet är stort, fint och smakfullt.

Brf Jubilaren i Ursvik är en trevlig och välskött förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat lekplats, cykelrum, garage, en trevlig välskött innergård och soprum och lokal. I månadsavgiften om 2914 kronor ingår kallvatten, värme och källarförråd.

Här bor du vid ett av Ursviks trevligaste lägen - bara ett stenkast från mataffärer och kommunikationer! Här bor du inom promenadavstånd från Igelbäckens naturreservat och Aktivitetsparken och en cykeltur bort når du Sundbyberg och Mall of Scandinavias utbud av shopping och restauranger.
Ett nyproducerat bostadsområde där arkitekterna har lyckats med allt och ett av Sundbybergs mest populära områden bland barnfamiljer. Stockholm city når du med bil inom 15 minuter

I området finns även gym, bussar till Sundbyberg m.m. Utbudet av skolor och förskolor är stort och lekplatser för barnen finns utspridda i området. Inom ett antal år (2021) beräknas också tvärbanan stå färdig i området.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig och välplanerad hall med klädhängare och bra förvaringsmöjligheter. Hallen har vita väggar och klinkergolv.

Kök
Ett modernt, stilrent och påkostat kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, fönster åt två håll och stora och lättmöblerade ytor. Rummet har vita väggar och vackert parkettgolv.

Sovrum
Från vardagsrummet når du detta sovrum, som är rymligt, harmoniskt och mysigt med rymliga garderober, plats för stor säng och fint ljusinsläpp. Vita väggar och vackert parkettgolv.

Badrum
Ett stort, fint och smakfullt badrum med toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare, badrumsskåp, handdukstork och förvaringsskåp. Stilrent klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Balkong
Rymlig och solig balkong med eftermiddagssol, härlig kvällssol och nylagd trätrall. Här har man utsikt mot gatan och grannhuset. Balkongen nås via köket.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 53 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

232411001-3122

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

Föreningen

Föreningens namn: Brf Jubilaren i Ursvik
Organisationsnummer: 769628-4954
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 232411001-3122
Antal lägenheter: 141
Antal lokaler: 3

Föreningen registrerades med namnet Riksbyggen Brf Jubilaren i Ursvik den 7 augusti 2014. Fastigheten Sundbyberg 2:93 förvärvades av föreningen 2016-05-17. Föreningen består av ett helt kvarter med 141 lägenheter och 3 lokaler i fyra huskroppar runt en stor gemensam gård. På gården ligger en gemensamhetslokal. Under en del av gården och en del av ett av husen ligger ett garage med 72 platser. Trapphus ner till garaget är beläget på gården. Föreningen är en äkta förening och finns på adresserna Ladugårdsgatan 10-14, Skrivargatan 30-32, Stallgatan 15-21 och Ursviks allé 43-55. Föreningen har inga beslutade avgiftshöjningar utan följer den ekonomiska planen.

Parkering: Garage med 78 st garageplatser finns, varav 6 st MC-platser.

TV och bredband: Internet, TV och telefoni ansluts via Sundbybergs stadsnät.

Gemensamma utrymmen: 1 st miljörum i anslutning till garageinfarten
1 st gemensamhetslokal belägen på innergården
1 st lekplats belägen på innergården
6 st cykelrum
8 st barnvagnsrum / rullstolsförråd

TV

Sundbybergs stadsnät

Internet

Sundbybergs stadsnät

Månadsavgift

Avgift: 2 914 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 0.66183 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy