Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bjulevägen 20, Enskede
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
4 514 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till denna toppfräscha 2:a. Ljust rymligt vardagsrum med integrerade led belysning och utgång till balkong i söderläge, Moderna kök med högblanka luckor med rostfria handtag. Bra arbetsytor med vitt kakel ovan arbetsbänk och diskbänk. Utrustning: Häll, ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Rymligt Insynsskyddat sovrum med gott om förvaring. Stambytt helkaklat badrum, förberett för tvättmaskin.

Beskrivning

HALL: Välkommen in till denna toppfräscha och välplanerade 2:a om ca 56 kvm. Stor hall med plats för avhängning, vitmålade väggar och klinkergolv.

KÖK: Luftigt kök med otroligt bra skåpsförvaring. Moderna luckor i högblankt vitt med rostfria handtag. Bra arbetsytor med vitt kakel ovan arbetsbänk och diskbänk. Utrustning: häll, ugn, micro, kyl/frys samt diskmaskin. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Matplats för ca 6 personer.

VARDAGSRUM: Härligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. Vitmålade väggar, slipad och oljad orginalparkett. Gott om plats för soffgrupp samt övrig möblering. Från vardagsrummet nås balkongen i soligt söderläge. Infällda spotlights i tak.

SOVRUM: Stort sovrum med generös plats för dubbelsäng och byrå. Goda förvaringsmöjligheter via original garderober. Vitmålade väggar och ljust golv samt insynsskyddat fönster.

BADRUM: Toppfräscht helkaklat badrum som är utrustat med: Vägghängd toalett, handfat. Dusch med vikbar duschvägg. Förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Stadgar.pdf Energideklaration.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun.

Storlek

Boarea 56 kvm.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
1tr
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1950

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sturebyhöjden
Organisationsnummer: 769607-6814
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

ComHem basutbud TV ingår i avgiften. Öppet fibernät.

Månadsavgift

Avgift: 4 514 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.61520 %
Andel av årsavgiften: 1.58329 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

Planerat/utfört; 2019-2018: byte maskiner tvättstuga, renovering fönster.
2017-2015: nya entrétrappor, entréportar med nytt kodsystem, nya garageportar, OVK, ytskikt föreningslokal, säkerhetsanordningar yttertak.
2014: byte VA-stammar och elstigare , nya badrumsfönster, asbestsanering i samband stambyte.
2013: lagning asfalt.
2012: nya dörrar till källare och lokal, 2 nya tvättmaskiner, rensning ventilation, indragning fiber (stadsnät/Stokab).
2011: byte alla balkongräcken.
2008: OVK. 2007: fasad, fönster, balkonger.
2006: fjärrvärme.
2004: nytt yttertak, dränering.
2002: målning trapphus.

Uteplats

Soligt söderläge

Bilplats

20-tal P-platser, ute/garage, med separat kö. Fri parkering på gatan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy