Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 195 000 SEK / Fast pris
Adress
Utmarksgatan 9B, Träslövsläge, Träslövsläge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75.5 kvm
Avgift
4 500 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusivt boende i Träslövsläge!

I det gemytliga fiskeläget Träslövsläge, strax söder om Varberg, uppförs nu Brf Utmarken, en exklusiv byggnad med snygg design på Utmarksgatan 9 A-C. Här byggs tre bostadsrätter med vardera tre rum och kök i två plan och alla lägenheterna har hög standard med stilfull inredning och utrustning, som varje köpare har möjlighet att påverka med personliga tillval. Bostäderna har stora fönsterpartier i vardagsrummet mot den egna uteplatsen på husets baksida och egen parkeringsplats i anslutning till entrén. Här erbjuds moderna kök från Vedum med induktionshäll och vitvaror i rostfritt stål, mjukstängande skåp och lådor och högtryckslaminerade bänkskivor. Helkaklade badrum med inredning från Svedbergs. Övriga rum får vitmålade innerväggar och trestavsparkett på golvet. På övre plan finns två sovrum, wc/dusch och två klädkammare.

Först till kvarn gäller för dessa lägenheter som säljs med fast pris. Kontakta mäklaren för mer information.

Inflyttning blir under hösten 2020.

Här bor du modernt och bekvämt med närhet till allt som Träslövsläge har att erbjuda. Inom promenadavstånd finns både matbutik, glasscafé, restaurang och den fina fiskehamnen. Även vårdcentral, bibliotek, skola finns i närheten och strandpromenaden som både erbjuder fin sandstrand och bad från klipporna. Träslövsläge är också välkänt som den perfekta surf- och kiteplatsen och är sommartid ett välbesökt turistmål. Här finns även flera härliga promenadstråk både i skog och utmed det fina naturreservatet och man tar sig också snabbt in till Varbergs centrum med cykel eller buss.

Beskrivning

Lägenheterna har genomgående hög standard med fina materialval. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, hall samt badrum/tvättavdelning. Övervåning med hall, två sovrum, wc/dusch samt två klädkammare. Köksinredning från Vedum i vitt med mjukstängande skåp och lådor, bänkskivor i högtryckslaminat, induktionshäll och vitvaror i rostfritt stål från Siemens. Badrummet har kaklade väggar och klinkers på golv, dusch, wc, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare. Hela nedre plan har vattenburen golvvärme. Inbyggd trappa med massiva plansteg i ek. Kök och badrum har infälld belysning i taket. Vitmålade väggar och 3-stavsparkett i ek i kök, vardagsrum, sovrum, hall och klädkammare.

Dokument (pdf)

Säljbroschyr.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Varberg kommun, Skattesats 32.42%.

Församling

Träslöv.

Storlek

Boarea 75.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019/2020
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft, tilluft via spaltventiler

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/vattenvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Utmarken
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 3
Antal lokaler: 0

TV

En kabelbox ingår per lägenhet. Ett basutbud av TV ingår i avgiften. Bredband, IP-telefoni och utökat TV-utbud tecknas av lägenhetsinnehavaren.

Månadsavgift

Avgift: 4 500 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten, hushållsel tillkommer.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Till varje lägenhet hör en uteplats som nås från vardagsrummet.

Bilplats

Varje lägenhet har privat parkeringsplats vid entrén.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy