Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ankdammsgatan 8, Skytteholm/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69 kvm
Avgift
3 363 SEK / mån
Rum
2 rum

Kanontvåa med genomgående planlösning i bästa kommunikativa läge

Perfekt planerad 2:a med fönster i två väderstreck, mysig balkong i söder och centralt läge! Bo bekvämt i trivsam Brf i mycket populärt område! Nära till t-bana, bussar, service, Solna C och fantastiska Skytteholmsparken med grönområden, parklek, utegym och fotbollsplaner, samt fina promenadvägar längs vattnet intill Pampas Marina, via Karlbergs Slott och vidare in till stan.

Den här ljusa bostaden karaktäriseras av stilrena och moderna materialval som vitmålade väggar, parkettgolv och sobra kulörer. Vardagsrummet är stort med lättmöblerade sällskapsytor för trevligt umgänge med goda vänner. Rejäla fönsterpartier ger ett vackert ljusinsläpp. Det snygga köket rymmer matplats för fyra-sex personer. Goda förvaringsmöjligheter finns bakom vita skåpsluckor och i flera utdragbara lådor. Köket har full maskinell utrustning inklusive diskmaskin. Det renoverade badrummet har bekvämligheter som god förvaring i badrumsskåp och stort badkar. I det rymliga sovrummet finns en stor och praktiskt garderobsmöbel. Möblerbar hall med god förvaring och gott om plats för ytterligare garderob samt med ingång till förråd i lägenheten. Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensam tvättstuga och gemensamt cykelrum finns i fastigheten.

Området:
Från Ankdammsgatan når du allt du behöver genom en kort promenad. Här finns Sushi, cafeer, pizzeria, kebab, thaimat, närbutiker mm. Och med läget mitt invid Solna Centrum ger väldigt goda kommunikationer via tunnelbana och bussar. Här går bussar i alla riktningar och vill du ta cykeln eller gå har området i Skytteholm flera fina promenadstråk. Dessutom finns cykelbanor längs med natur med 4H gård och vatten i form av Ulvsundasjön som sträcker sig in mot Pampas Marina och Karlbergs slott i intilliggande Huvudsta, här bor du så gott som granne med Kungsholmen. Och är detta inte nog är det heller inte långt till Friends arena med konserter och sportevenemang samt Mall of Scandinavia med shopping i världsklass! Välkommen till Ankdammsgatan, välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy