Länk kopierad!

Visningar

sön 15 dec 14:30 - 15:15
Öppen visning - välkommen!
mån 16 dec 18:30 - 19:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 600 000 SEK / Utgångspris
Adress
Tollarevägen 26, Tollare, Saltsjö-Boo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
45 kvm
Avgift
2 611 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt planerad tvåa med riktigt stilfulla detaljer och balkong i söderläge!

När du öppnar dörren till denna underbara lägenhet blir du kär. Hela lägenheten har genomgående vitlaserad ekparkett, smarta genomtänkta lösningar och optimal förvaring. Balkongen bjuder på vidsträckt utsikt och har sol hela dagen.

I anslutning till hallen finns en klädkammare som erbjuder gott om förvaring med fina finesser. Här ryms alla dina jackor som du inte använder varje dag och mycket, mycket mer. Efter hallen kommer du in i lägenheten som har stort ljusinsläpp och öppen planlösning. Om du inte var kär innan så blir du det nu. Här är det stora fönster i söderläge och öppna sociala ytor för både härligt umgänge och trevliga middagar. Den platsbyggda bokhyllan gör denna lägenhet unik. Här möter praktiskt förvaring snygg design.

Lägenheten har mer att erbjuda. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna balkongen som har sol från tidig morgon till sen eftermiddag. De platsbyggda bänkarna ger en härlig lounge-känsla med plats för 6-8 personer. Här finns även förvaring för dynor och annat.
Det stora och luftiga sovrummet inger en känsla av lugn och harmoni. Här kommer du sova gott! Samtidigt som du drar för gardinerna för sovrumsfönstret kan du njuta av sjöglimten. Även sovrummet har en unik lösning för förvaring med gott om plats för alla dina kläder.

Som sagt, denna pärla har verkligen allt och lite till. Badrummet är fräscht och rymligt och har såväl kombinerad tvättmaskin/torktumlare som gott om förvaring i väggfasta skåp. Här är det klinkergolv med värme. Allt för att göra din vardag enklare. Dessutom har huset varmgarage som du når direkt via hissen utanför din dörr.
Denna lägenhet kommer du älska - välkommen på visning!

Föreningen har en mysig innergård med liten lekplats. Nedanför, på Tollare torg har du både gym och mini-livs, samt barncafé. Ett stenkast bort ligger Tollare folkhögskola och Grindstugan som båda erbjuder dagens lunch och god fika.

Nere på kajen finns den trevliga italienska glassbaren Kennys gelato och under hösten öppnar nya restaurangen Bruket Tollare i regi av The Old Smokehouse. Den planerade strandpromenaden kommer i framtiden ansluta till en småbåtshamn och på en nyanlagd flytbro kan man fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. Här bor du mitt i Lännerstas villaidyll i ett modernt område med skolor och förskolor med fantastiska framtidsutsikter.

Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja mellan stadsliv och skärgårdsmiljö - här bor du 30 meter över vattnet (Lännerstasundet) med naturen (Tollare Naturreservat) runt husknuten och badplatser (Lännersta badet och Boo badet) i närheten. Samtidigt är Slussen beläget med goda kommunikationer endast 11 km bort och på vägen hittar du all shopping du kan behöva i Forum Nacka och Sickla Köpkvarter.

Beskrivning

Hall - Vitlaserad ekparkett med vita väggar och städskåp.

Vardagsrum - Vitlaserad ekparkett med vita väggar, fönster och utgång till balkong. Mörkgrå platsbyggd bokhylla som är byggd för media och förvaring.

Balkong - I söderläge med platsbyggda bänkar med förvaring. Här skiner solen hela dagen.

Kök - Vitt kök från Marbodal, med gott om förvaring och bra arbetsyta samt vitt kakel ovanför arbetsbänken. Integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn samt skafferiskåp. Alla vitvaror ink. kyl/frys är från Husqvarna. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning och rummet har gott om plats för matbord och soffhörna. Solen skiner in genom de stora fönsterna i söderläge.

Sovrum - Vitlaserad ekparkett med gråmålade väggar och stort fönster med utsikt över takåsar samt sjöglimt. Snygg förvaring med byråer och klädhängare.

Badrum - Klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar. Väggfasta skåp, toalett, handfat, dusch med infällbara duschväggar och handdukstork. Här finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Klädkammare - Rymlig klädkammare med plats för både byrå, hyllor och hängare.

Övrigt

På södra delen av Boo-halvön vid det soliga Lännerstasundet, hittar du Tollare. Anlagt från grunden skapas detta område och håller på att utvecklas till Nackas mest moderna och genomtänkta stadsdel. Tollare byggs mitt bland klippor, tallar, vatten, holmar och badklippor. Grönskande natur omgärdar från alla håll Nackareservatet i väst, Värmdölandet i öst och bara några få minuters promenad till Tollare naturreservat. Områdets självklara mittpunkt är det nya torget med närlivs, gym, öppen förskola och yogastudio. Intill ligger en stor nybyggd lekplats med fotbollsplan och en stor äng. Framöver kommer man kunna njuta av den mysiga strandpromenaden intill Lännerstasundet med cafeér (Kennys Gelateria), restaurang (The Old Smokehouse Bistro) och fantastiska vyer. Här ligger också Mårtens holme - dit du kommer kunna ta dig via en flytbro.

I Tollare får du det bästa av två världar. Å ena sidan ett liv mitt i naturen. Å andra sidan nära till allt du behöver i serviceväg som Björknäs C och Forum Nacka och kommunikationer. Här finns tät busskommunikation som också kommer utökas med nya linjedragningar som tar dig in till city på en dryg kvart. På sikt planeras även SL-båtar (Sjövägen) att trafikera Tollare som då kommer ta dig hela vägen in till Nybrokajen.

Johannes Petri skola och förskola, samt fler förskolor finns i området. Nackas rika föreningsliv omfattar allt från fotboll, basket och handboll till segling, gymnastik och ridning.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Boo.

Storlek

Boarea 45 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1402

Våning / hiss

Våning 4 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tollare Torg
Organisationsnummer: 769628-4541
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1402
Antal lägenheter: 82
Antal lokaler: 4

Brf Tollare Torg är en äkta bostadsrättsförening där föreningen äger marken. I föreningen finns 82 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 4 hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 2015 och inflyttning skedde 2016.
Läs mer om föreningen på www.fastumdirekt.se/tollaretorg.

Ett centralt abonnemang för el är tecknat av bostadsrättsföreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukningen debiteras i efterhand och läggs till på avin för månadsavgiften.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 68 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-tv via ComHem. Föreningen är ansluten till bredband (fiber), ip-telefoni och ip-TV via Q-Market där man själv väljer leverantör. Grundutbud tv ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 611 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

465 SEK varav:
Försäkring: 165 SEK
VA: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.92450 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Tillhörande föreningen finns 71 garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 1 000 kr/månad. Det finns även några MC-platser som kan hyras till en kostnad om ca 350 kr/månad.
Det finns ingen ledig plats i dagsläget men ej heller någon kö. I övrigt finns några gästparkeringar samt några bilplatser i området (vid Tollares Folkhögskola nedanför backen) för vilka gäller timparkering i dagsläget.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy