Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tollarevägen 26, Tollare, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
45 kvm
Avgift
2 611 SEK / mån
Rum
2 rum

Perfekt planerad tvåa med riktigt stilfulla detaljer och balkong i söderläge!

När du öppnar dörren till denna underbara lägenhet blir du kär. Hela lägenheten har genomgående vitlaserad ekparkett, smarta genomtänkta lösningar och optimal förvaring. Balkongen bjuder på vidsträckt utsikt och har sol hela dagen.

I anslutning till hallen finns en klädkammare som erbjuder gott om förvaring med fina finesser. Här ryms alla dina jackor som du inte använder varje dag och mycket, mycket mer. Efter hallen kommer du in i lägenheten som har stort ljusinsläpp och öppen planlösning. Om du inte var kär innan så blir du det nu. Här är det stora fönster i söderläge och öppna sociala ytor för både härligt umgänge och trevliga middagar. Den platsbyggda bokhyllan gör denna lägenhet unik. Här möter praktiskt förvaring snygg design.

Lägenheten har mer att erbjuda. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna balkongen som har sol från tidig morgon till sen eftermiddag. De platsbyggda bänkarna ger en härlig lounge-känsla med plats för 6-8 personer. Här finns även förvaring för dynor och annat.
Det stora och luftiga sovrummet inger en känsla av lugn och harmoni. Här kommer du sova gott! Samtidigt som du drar för gardinerna för sovrumsfönstret kan du njuta av sjöglimten. Även sovrummet har en unik lösning för förvaring med gott om plats för alla dina kläder.

Som sagt, denna pärla har verkligen allt och lite till. Badrummet är fräscht och rymligt och har såväl kombinerad tvättmaskin/torktumlare som gott om förvaring i väggfasta skåp. Här är det klinkergolv med värme. Allt för att göra din vardag enklare. Dessutom har huset varmgarage som du når direkt via hissen utanför din dörr.
Denna lägenhet kommer du älska - välkommen på visning!

Föreningen har en mysig innergård med liten lekplats. Nedanför, på Tollare torg har du både gym och mini-livs, samt barncafé. Ett stenkast bort ligger Tollare folkhögskola och Grindstugan som båda erbjuder dagens lunch och god fika.

Nere på kajen finns den trevliga italienska glassbaren Kennys gelato och under hösten öppnar nya restaurangen Bruket Tollare i regi av The Old Smokehouse. Den planerade strandpromenaden kommer i framtiden ansluta till en småbåtshamn och på en nyanlagd flytbro kan man fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. Här bor du mitt i Lännerstas villaidyll i ett modernt område med skolor och förskolor med fantastiska framtidsutsikter.

Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja mellan stadsliv och skärgårdsmiljö - här bor du 30 meter över vattnet (Lännerstasundet) med naturen (Tollare Naturreservat) runt husknuten och badplatser (Lännersta badet och Boo badet) i närheten. Samtidigt är Slussen beläget med goda kommunikationer endast 11 km bort och på vägen hittar du all shopping du kan behöva i Forum Nacka och Sickla Köpkvarter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy