Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gustaf Bergs väg 17A, Täby Centrum Storstugan, Täby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
2 910 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

2:a med fantastisk utsikt på 14:e vån

Välkommen till denna välplanerade tvåa i Storstugan, Täby Centrum. Smakfullt renoverad med utsikts som man blir hänförd! Renoverat kök, kakel i badrum och trägolv/laminat i hela lägenheten. Nära till Centrum och Förening med god ekonomi. Fastigheten är stambytt, fönster är utbytta 2018 och hissen är nyligen utbytt. Med ca 50 meter till ett av Nordens största inomhuscentrum får du tillgång till shopping, restaurangliv och underhållning. Kommunikation finns på gångavstånd med bussar till Roslagen, Danderyd, Solna, Kista mm. Roslagsbanan med täta avgångar går både norrut mot Österskär eller mot stan för anslutning till tunnelbana.

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med möjlighet till avhängning. Parkett på golv och ljusa väggar.

Kök
Fint IKEA kök från 2006 med vita luckor och glasmosaik ovan diskbänk. Kyl/Frys och diskmaskin från Husqvarna, spis från Elektro Helios samt kolfilterfläkt. Matplats i anslutning till köket med härlig utsikt över Marknadsvägen och Åkerbyvägen.

Vardagsrum
Stort härligt vardagsrum med ekparkett på golvet och vita väggar. Stort fönster med utsikt över takåsarna.

Sovrum
Eklaminat på golv och ljusa väggar. 2 st garderober.

WC/Badrum
Badrum med badkar, kommod och WC samt handdukstork. Klinker med golvvärme på golvet och vitt kakel på väggarna. Möjlighet att ansluta egen tvättmaskin finns. Stambytt 2003

Bostadsfakta

Kommun

Täby kommun, Skattesats 30.65%.

Församling

Täby.

Storlek

Boarea 54 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

2404

Våning / hiss

Våning 14 av 17.
Vädringsbalkong finns bredvid hissen.
Hiss finns.
Nyrenoverad hiss

Byggnad

Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Lägenhetsnummer: 2404
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2010-09-17
Energiprestanda primärenergital: 165 /kWh per kvm och år

TV

via Fiber

Internet

via Fiber

Månadsavgift

Avgift: 2 910 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Saknar balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy