Länk kopierad!

Visningar

mån 30 mar
Ring för att boka tid.
tis 31 mar
Ring för att boka tid!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 000 000 SEK / Accepterat pris!!
Adress
Förlandagränd 28, Östberga, ÄLVSJÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
95 kvm
Avgift
4 743 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Topprenoverad 4:a om 95 kvm - Låg avgift - Dubbla badrum. Hiss!

Ring för boka privat visning under Måndag den 30/3 och tisdag den 31/3.

Topprenoverad 4:a om 95 kvm - Låg avgift - Dubbla badrum. Hiss!

Ljust rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söder, Moderna kök med ljusa luckor i med rostfria handtag. Bra arbetsytor med glasmosaik ovan arbetsbänk och diskbänk i natursten. Utrustning: Spis med induktionshäll, ugn, micro, kyl och frys samt diskmaskin. Infällda spotlights i tak. Tre bra sovrum samt stambytt badrum. Golvvärme i kök, hall samt badrummet med badkar.

Med gångavstånd från bostaden finns bussar som bl.a. tar dig till pendeltågsstationen Årstaberg som är en knytpunkt för byte mellan buss, tvärbana och pendeltåg. Du kan därifrån bl.a. ta dig med pendeltåg in till Stockholmscentral på ca 10 min.

Genom att ta Buss 168 som går direkt till Gullmarsplan,( där även tvärbana och tunnelbanan finns att byta till )har du andra möjligheter till god kommunikation. Via tunnelbanan når du underbara Södermalm på bara några minuter samt Stockholms innerstad på ca 10 min. Vid Gullmarsplan finner du även apotek, livsmedelsbutiker och annan service.

Med närhet till bl.a. fina grönområden, Östberga centrum där Coop ligger som dessutom är ett postombud , restauranger, tandläkare samt förskolor. För den motionsintresserade så finns Östberga utegym i närområdet.

https://atten2.se/

Beskrivning

HALL: Välkommen in till denna toppfräscha och välplanerade 4:a om ca 95 kvm. Stor hall med plats för avhängning, väggar med dekorsten, marmorgolv. Infällda spotlights i taket. Golvvärme.

KÖK: Luftigt kök med otroligt bra skåpsförvaring. Moderna ljusa luckor med rostfria handtag. Bra arbetsytor med glasmosaik ovan arbetsbänk och diskbänk i natursten. Utrustning: Induktionshäll, ugn, micro, kyl och frys samt diskmaskin. Vitmålade väggar och stengolv samt infällda spotlights i tak. Matplats för ca 6 personer. Golvvärme.

VARDAGSRUM: Härligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. Ljust tapetserade väggar och ekparkett. Plats för både soffhörna och matgrupp. Utgång till väl tilltagen och insynsskyddad balkong i sydväst.

SOVRUM: Stort sovrum med generös plats för dubbelsäng och arbetshörna. Ljust tapetserade väggar och ekparkettgolv samt insynsskyddat fönster. Bra med förvarning från garderob med skjutdörr.

SOVRUM/GÄSTRUM: Ljust sovrum med plats för säng och garderober. Ljust tapetserade väggar och ekparkettgolv. Mysigt fönster.

SOVRUM/BARNRUM: Ljust sovrum med gott om plats för barnsäng.Ljust tapetserade väggar och ekparkettgolv. Ljus från mysigt fönster. Bra med förvarning från garderob med skjutdörr.

Alla tapeter är tvättbara.

BADRUM 1: Stambytt toppfräscht badrum som är utrustat med; WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Bubbelbadkar. helkaklat badrum i ljusa färger. Infällda spotlights i tak. Golvvärme.

BADRUM 2: Helkaklat stambytt badrum med dusch, wc - kommod. Infällda spotlights i tak.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 95 kvm.

Rum

4 rum, varav 3-4 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Våningsplan 1tr av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1968

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ätten 2
Organisationsnummer: 769607-6087
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 0

I föreningens tre hus finns 72 lägenheter vara 63 upplåts med bostadsrätt och 9 med hyresrätt.

Föreningens renoveringar

Gjorda renoveringar i föreningen.
2008 Säkerhetsdörrar
2010 Stambyte
2011 Ombyggnad hissar
2014 Takrenovering
2015 Fasadrenovering
2015 Fönster och balkonger
2015 Installation av bergvärme
2017 Solceller

Månadsavgift

Avgift: 4 743 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.60000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy