Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK
Adress
Föreningsgatan 67, City/Rörsjöstaden, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
139 kvm
Avgift
6 816 SEK / mån
Rum
5 rum

Sekelskiftesvåning i Rörsjöstaden!

Beskrivning

HALL:
När vi kliver in i den rymliga hallen möts vi av bra avhängningsmöjligheter och plats för garderob. Här finns brädgolv och vita väggar.

RUM 1 - Kontor:
Genom hallen når vi in till rum 1 där vi finner fiskbensparkett och vita väggar. Stort fönsterparti och vacker takrosett. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring, här finns skjutdörrar in till rum 2. Idag används rummet som kontor men kan med enkelhet disponeras som sovrum.

RUM 2 - Matsal:
Här finner vi parkettgolv, vita väggar, takrosett samt stort fönsterparti. Rummet disponeras idag som matsal.

RUM 3 - Vardagsrum:
Från matsalen når vi lägenhetens tredje rum som idag disponeras som vardagsrum. Här finner vi fiskbensparkett, vita väggar och takrosett. Burspråk med stort fönsterparti samt en kamin imarmor. Här finns plats för stor soffgrupp.

KORRIDOR:
Korridor som löper genom hela lägenheten. Här finner vi gott om förvaringsmöjligheter i både inbyggda - och platsbyggda garderober. Här finns brädgolv och vita väggar.

GÄSTTOALETT:
Väggarna är beklädda med vackert mönstrad tapet och på golv finns laminatgolv med träimmitation. Här finns handfat, WC samt spotlights.

SOVRUM 1:
Lägenhetens första sovrum är placerat på skyddat läge intill innergården. Detta är ett sovrum med mycket generös yta som bjuder på extra bra förvaringsmöjligheter och stora garderober (ingår i köpet). Vi finner brädgolv, vita väggar, takrosett och burspråk. Här finns plats för dubbelsäng.

SOVRUM 2:
Detta rum disponeras idag som barnrum och ligger på skyddat läge intill innergården. Här finner vi vita väggar, brädgolv och takrosett.

BADRUM:
Här finner vi grått klinker samt ljust kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, vask, kommod, badrumsskåp, badkar samt toppmatad tvättmaskin.

KÖK:
Smedstorpskök i ljust utförande med bänkskiva i ek samt vitvaror, spis och ugn från SMEG. Köket är även utrustat med diskmaskin samt dubbelvask i rostfritt stål. Vi finner här brädgolv och vita väggar. Här finns plats för mindre matbord. Genom köket når vi ut till lägenhetens balkong.

BALKONG:
Lägenhetens balkong nås från köket och är vänd åt nordväst. Här finns trätrall och balkongen erbjuder plats för mindre möblemang.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun.

Storlek

Boarea 139 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

5 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 4 av 0.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sankta Thora
Organisationsnummer: 769620-5348
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen Brf Sankta Thora är en äkta förening och bildades 2009. Föreningen förvärvade fastigheterna Thora 5 och Thora 6 december 2010. Byggnaderna är uppförda 1929. Det finns 30 lägenheter i föreningen, 5 lokaler samt ett gårdshus med cykelförråd och leksaker till gården. 29 lägenheter innehas med bostadsrätt och en med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC och teknisk förvaltning av Bredablick. Föreningen tillåter ej juridisk person eller delat ägande.

Parkering: I området råder boendeparkering. Se www.malmo.se.

TV och bredband: Kabel-TV levereras via Canal Digital. Bredband (fiber) via Ownit.

Gemensamma utrymmen: Innergård, cykelförråd, bastu, tvättstuga (två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp).

Uppgifterna är hämtade från berör förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Föreningens renoveringar

Genomförda renoveringar:
2018: Relining av avloppsstammar.
2015: Renovering av fasad och fönsterbläck
2015: Fiberbredband
2014: Spolning och filmning avloppsstammar
2010: Spolning och filmning av vattenstammar
2007: Balkonger, nya betongplattor och smidesräcken
2007-2008: Omlagt yttertak inkl nya takfönster, ny taksäkerhet samt takavvattning
2006: Fönster Aluminiumkläddaträfönster (med några undantag rena träfönster) varierar mellan 1988-2006. Samtliga fönster åtgärdade på något sätt 2007.
Kommande renoveringar:
Närmaste är planering av relining av avloppstammar som sker hösten 2018.
I dagsläget har föreningen inga planerade avgiftsförändringar.

Månadsavgift

Avgift: 6 816 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK

Bilplats

I området råder boendeparkering. Se www.malmo.se.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy