Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tegskiftesgatan 17, Lambohov, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88.5 kvm
Avgift
5 847 SEK / mån
Rum
3 rum

Fräsch trerummare med två uteplatser belägen på Tegskiftesgatan 17

Välkommen till Tegskiftesgatan 17 och denna öppna och ljusa lägenhet. Här finner du en rymlig trea med fräscha ytskikt, fönster i flera väderstreck och lättmöblerade rum. Bostaden har dessutom två uteplatser, en solig balkong samt en stor egen tillhörande gräsmatta med loungedel. Denna bostad är perfekt för dig som letar efter en bostad med huskänsla. Solens alla strålar når bostaden från alla hörn. Här saknar du inget!

Bostaden disponeras om ett rymligt och ljust vardagsrum samt ett socialt, yteffektivt och ljust kök. Lägenheten har två sovrum och det helkaklade badrummet är fräscht, smakfullt och fint. Här har ni en välplanerad trerummare med en privat lättskött och insynsskyddad tomt med stor uteplats i skönt soligt söderläge. Kort och bekvämt avstånd till garaget och förrådet. Värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften.

På Tegskiftesgatan bor ni i ett lugnt och trivsamt område med både äldre och småbarnsfamiljer. Gångavstånd till Lambohov centrum med Mataffären Konsum, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, apotek, pizzeria och kyrkan med dess barnaktiviteter. Nära till skola och dagis i området (inom 5 minuters gångavstånd). Cykelavstånd till Mjärdevi och universitetet samt goda bussförbindelser strax utanför dörren. Storhandlar gör ni troligtvis på CityGross dit det bara är några minuters bilväg.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen hem!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=630762

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy