Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tegskiftesgatan 17, Mjärdevi, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88.5 kvm
Avgift
5 847 SEK / mån
Rum
3 rum

Fräsch trerummare med två uteplatser belägen på Tegskiftesgatan 17

Välkommen till Tegskiftesgatan 17 och denna öppna och ljusa lägenhet. Här finner du en rymlig trea med fräscha ytskikt, fönster i flera väderstreck och lättmöblerade rum. Bostaden har dessutom två uteplatser, en solig balkong samt en stor tillhörande gräsmatta med loungedel. Denna bostad är perfekt för dig som letar efter en bostad med huskänsla. Solens alla strålar når bostaden från alla hörn. Här saknar du inget!

Bostaden disponeras om ett rymligt och ljust vardagsrum samt ett socialt, yteffektivt och ljust kök. Lägenheten har två sovrum och det helkaklade badrummet är fräscht, smakfullt och fint. Här har ni en välplanerad trerummare med en privat lättskött och insynsskyddad tomt med stor uteplats i skönt soligt söderläge. Kort och bekvämt avstånd till garaget och förrådet. Värme, vatten, garage, kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften.

På Tegskiftesgatan bor ni i ett lugnt och trivsamt område med både äldre och småbarnsfamiljer. Gångavstånd till Lambohov centrum med Mataffären Konsum, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, apotek, pizzeria och kyrkan med dess barnaktiviteter. Nära till skola och dagis i området (inom 5 minuters gångavstånd). Cykelavstånd till Mjärdevi och universitetet samt goda bussförbindelser strax utanför dörren. Storhandlar gör ni troligtvis på Citygross dit det bara är några minuters bilväg.

Kontakta mäklare för visning. Välkommen hem!

Beskrivning

Hall
En rymlig hall med bra förvaringsutrymmen.

Kök
Socialt, yteffektivt, välplanerat och ljust kök från IKEA med bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Köket har ljusa väggar och mörkt stilrent golv. Utrustningen består av ugn, spis, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har ljusa väggar och vackert trägolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är stort, rogivande och väl tilltaget med plats för stor säng och gott om förvaring. Vita väggar och gråa väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Ett lite mindre, mysigt och lättmöblerat sovrum med plats för garderob, plats för stor säng och härlig utsikt. Vita väggar och parkettgolv.

Badrum
Ett fräscht, smakfullt och fint badrum med toalett, förvaringsskåp, handfat, golvvärme och dusch. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Uteplats
Här erbjuds en rymlig, solig och lummig uteplats med lättmöblerade ytor, plats för soffgrupp, grillplats och loungedel. Söderläge med utsikt mot den trevliga innergården.

Balkong
Här finner du en charmig, mysig och underbar balkong med lättmöblerade ytor och plats för ett mindre bord.

Tvättstuga
Här hittar du en fräsch tvättstuga med bland annat tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar HSB brf Mjärdevi 2 i Linköping Årsredovisning HSB brf Mjärdevi 2 i Linköping 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 88.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

5

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1992

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Mjärdevi 2
Organisationsnummer: 716426-0098
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 0

Tegskiftesgatan 1-131, 135-145.
Föreningen har en välskött ekonomi och är certifierad enligt HSB:s kvalitetsstandard.
Besök gärna föreningens hemsida www.hsb.se/ostergotland/mjardevi2

Parkering: Extra parkering går att köpa via Q-park.

TV och bredband: I månadsavgiften ingår ett grundutbud av tv-kanaler via ComHem. Föreningen är kollektivt anslutna till internet via Telenor (fd Bredbandsbolaget) och varje bostadsrätt har internet med hastigheten 250 Mbit/sek, detta är obligatoriskt och debiteras direkt på avin 125 kr/månad.

Gemensamma utrymmen: Det finns förråd tillhörande lägenheten.

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar: År 2016 bytte föreningen ut till nya Thermo 2000 klimatanläggningarna (värme/ventilatonasanläggningen med återvinning och luftrening) i alla radhusen. Thermo 2000 klimatanläggning är ett värmesystem som får sin värme via fjärrvärme som i sin tur omvandla det till varm och ren luft.

Kommande renoveringar: Målningsarbeten. Föreningen har planerat för solceller samt laddstolpar till elbilar.

TV

Ansluten till kabelnät via Comhem. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Bredbandsbolaget. Ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 847 SEK / mån

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.13898 %
Andel av årsavgiften: 1.13898 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy