Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Kantorsgatan 15, Pålsjö, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88 kvm
Avgift
4 850 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik möjlighet att förvärva en alldeles nyproducerad bostad om 88 kvm på Kantorsgatan 15, Pålsjö Hage. Inflyttningsklar 26 november!
Bostaden erbjuder öppen planlösning med oslagbar känsla, påkostade materialval och balkong i soligt västerläge.

Lägenheten är belägen på våning 3 av 6 med hiss, här välkomnas vi med en luftig hall med goda avhägningsmöjligheter. Direkt när man kliver in bemöts man av ljusflödet från lägenhetens stora fönsterpartier. Till höger om ytterdörren finner vi det stora badrummet med tvättmöjligheter, wc, vask samt duschhörna - allt du behöver för en enklare vardag.

Vidare erbjuds en öppen yta mellan vardagsrum och kök som skapar en väldigt social & mysig atmosfär. Tidlöst vitt Vedumkök med gott om arbetsyta. Den maskinella delen består av kyl/frys, häll, ugn, micro, diskmaskin samt fläkt. Stort förråd finns direkt intill lägenheten.

För mer info kontakta ansvarig mäklare!

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 88 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Våning / hiss

Våning 3 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Pålsjö Hage
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Telia tripple play.

Internet

Telia.

Månadsavgift

Avgift: 4 850 SEK / mån
Värme & vatten ingår i avgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.06280 %

Uteplats

Stor balkong om 10 kvm, balkongen når man direkt från kök/vardagsrum.

Bilplats

Parkeringsplats är redan reserverad i föreningen mot en kostnad på 400krMån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy