Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fruktträdsgatan 2, Centrala Hisingen, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
4 276 SEK / mån
Rum
3 rum

3:a - Fantastiskt fin gavellägenhet i populära Hildedal!

Välkommen till populära Hildedal! Nu har vi nöjet att erbjuda en välplanerad trea i gavelläge, uppförd 2016, med stilsäkra och genomtänkta materialval i hela bostaden. Här har du ett modernt boende med hög standard, ljusa ytskikt, genomgående vacker ekparkett, helkaklat badrum med tvättavdelning och mycket annat. Öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum skapar optimala ytor för socialt umgänge. Från master bedroom når du ut till bostadens uteplats.
Här har du service på promenadavstånd smidiga kommunikationer precis utanför dörren. 17 bussen tar dig till centrala Göteborg på ca 13 minuter.

Bostadsfakta

Kommun

TUVE 15:191, Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 71 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1004

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kärnhuset
Organisationsnummer: 769624-6482
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1004
Antal lägenheter: 50
Antal lokaler: 0

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och bildades 2012. Föreningen köpte fastigheten 2016 (äger marken). Till föreningen hör adresserna: Fruktträdsgatan 2, 4, 6 och 8. Huset är byggt med total svanenmärkning vilket innebär en skön inomhusmiljö och låga uppvärmningskostnader.

Parkering: I föreningen finns 35 parkeringsplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad. I dagsläget är det en kö till samtliga platser.
Några platser för besöksparkering finns i området.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Telia triple play.

Gemensamma utrymmen: Till varje bostad hör ett källarförråd. Vidare har man via föreningen tillgång till cykel- och barnvagnsrum.

Föreningens ekonomi

Ekonomisk förvaltning sköt av BrfEkonomen.

Föreningens renoveringar

Inget underhåll utöver standard planerat.

TV

Telia Triple Play: digital-tv, bredband samt telefoni från Telia (fiber).

Månadsavgift

Avgift: 4 276 SEK / mån
I avgiften ingår värme och Telia Triple Play (tv, bredband och telefoni). Individuell mätning av varmvatten, förbrukning debiteras på månadsavgiften var tredje månad.

Gårdsplats/innergård

Gemensam innergård med utemöbler, utegym, lekplats och grill. Mysig gård med gräsytor, samt miljöhus med källsortering.I källaren finns ett hobbyrum.
På gården finns ett gemensamt utegym .

Driftskostnad

4 255 SEK varav:
Försäkring: 1 533 SEK
Elektricitet: 2 722 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.493 %
Andel av årsavgiften: 2.49 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Har balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy