Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tulegatan 18, 10tr, Sundbyberg/Tulemarken, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
2 690 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv tvåa på 10:e våningen i populära Tuletornet!

Varmt välkommen hem till Tuletornen och denna högklassiga och optimalt planerade 2:a i exklusivt utförande. Här bor du högt beläget på 10:e våningen med en otrolig milsvid utsikt över takåsarna. Här kan du njuta av solen många timmar av dagen. Förutom den vackra utsikten finns det gott om wow-faktorer i bostaden som är genomgående exklusiv när det kommer till materialval och har alla de bekvämligheter som behövs för ett kvalitativt boende med guldkant. Öppen planlösning, stora fönsterpartier i två väderstreck tillsammans med en fantastisk loungebalkong skapar ett boende utöver det vanliga. Ljusa ytskikt och parkettgolv är genomgående i hela bostaden. Samtliga rum är rymliga och luftiga med plats för all den möblering och inredning som du önskar. Stort sovrum med tillhörande Walk-In-Closet i stilrent utförande. Elegant helkaklat badrum i mörka toner med golvvärme och tvätt-, och torkmaskin. I och med de öppna och sociala ytorna blir detta boende en naturlig plats att umgås med familj och vänner.

Tuletornen stod klara år 2014, ritade av Vera Arkitekter samt omsorgsfullt designat av designduon Simon Davies och Tomas Cederlund. Redan när du kliver in genom husets entré möts du av exklusivitet och hotellkänsla som är genomgående i trapphus, hiss och vidare in i lägenheten. Längst ner i huset finns garageplatser att hyra som du enkelt tar dig till via hissen.

Alldeles utanför porten når man allt man behöver. Här finns stort utbud av populära restauranger, butiker, mysiga cafeér, gym och skönhetssalonger. På promenadavstånd finns vackra Råsta- och Lötsjön med härliga promenadstråk och dess fantastiska och lummiga omgivningar. Förutom vacker natur erbjuds även Ursviksmotionsområde med flera omtyckta spår och slingor. Det centrala läget ger också möjligheten att ta sig snabbt in till eller genom stan med något av de kommunikationsmedel som passar bäst. Från Sundbybergs Centrum finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flertalet busslinjer. Med Citybanan/pendeltåg tar du dig till Odenplan på bara 4 minuter. Tunnelbanan (Blå linjen) som tar dig till Stockholms City på 10 min. Tvärbana och flertalet busslinjer som tar dig till stora delar av Stockholm. Från Sundbybergs centrum går även flygbussar till Arlanda och Bromma flygplats.

Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende.
Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Öppna säkerhetsdörren och välkomnas av en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Här finns även garderob med plats för övrig förvaring. Hallen öppnar upp mot vardagsrum och kök. Ljust målade väggar samt parkettgolv som är genomgående i hela bostaden.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet bjuder på en underbar rymd som låter ljuset flöda in genom det stora fönsterpartiet samt utgången till balkongen. Rummet presenterar ljusa lättmöblerade ytor med gott om plats för sällskapsyta med soffa, med tillhörande tv-möbler samt matbord i och med den öppna planlösningen mot köket. Blir en underbar och naturlig plats att umgås med familj och vänner när middagen förbereds i köket. I vardagsrummet är väggarna målade i en ljus grå/grön kulör samt parkettgolv.

KÖK
Toppmodernt och exklusivt kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet som ger en härlig rymd och skapar goda ytor för sociala sammanhang. Skåpinredning i grått från Vedum som ger dig mycket bra förvaring. Generösa och exklusiva arbetsytor med köksbänk och stänkskydd i Carreramarmor. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, micro, diskmaskin samt kyl/frys som är integrerat på stilfullt sätt. I taket finns infällda spotlights för trevlig belysning.

SOVRUM
Rymligt och tilltalande sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, förvaring samt övrigt möblemang om så önskas. Ljusa väggar och parkettgolv. Stora fönster samt utgång till den fantastiska balkongen med milsvid utsikt över takåsarna.

WALK-IN-CLOSET
I anslutning till sovrummet finner ni en praktisk och stilfullt inredd klädkammare med smart förvaringssystem är från Elfa.

BALKONG
Längst med lägenhetens fasad finns härlig balkong med milsvid utsikt över Stockholms takåsar och möjlighet att se många av Sundbybergs landmärken, exempelvis Sundbyberg kyrka. I och med den ca 20 kvm ytan finns plats för både soffgrupp, mindre bord och stolar, solsäng och övrigt möblemang om så önskas. Perfekt för härliga och dagar och mysiga kvällar för socialt umgänge, grilla (el/gasolgrill) samt njuta av solen som är framme under många timmar. Balkongen är delvis inglasad och på golvet ligger trätrall för en behaglig känsla.

BADRUM
Lägenhetens badrum andas hotellkänsla och exklusivitet. Helkaklade väggar och golv i mörka toner. Här finns bekvämligheter såsom golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, badrumsspegel, handdukstork, dusch med glasvägg, praktisk arbetsbänk i marmor samt skåp ovan. I tak finns infällda spotlights.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 49 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

02002

Våning / hiss

Våning 10 av 15.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kristallen 1
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 02002
Antal lägenheter: 90
Antal lokaler: 2

Inflytt skedde årsskiftet 2014/2015.
Arkitekt: Vera Arkitekter
Antal våningar: 16
Hiss: Ja, 2st.
Garage: Ja
Tvättstuga: Nej, alla lägenheter har tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Parkering: Föreningen har 72 garageplatser som går att hyra till en kostnad om 950 kr/mån. Uthyrning sköts av föreningens ekonomiska förvaltare SBC.
I dagsläget finns det lediga platser.

TV och bredband: Kabel-TV levereras via Com Hem & iTUX, en kommunikationsoperatör som erbjuder öppna nät där du själv väljer leverantör.

Gemensamma utrymmen: Cykel- och barnvagnsrum.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar närmaste året enligt årsredovisning 2018.

Föreningens renoveringar

2018 renoverades ventilation, samma år gjordes efterbesiktning efter garantibesiktning 2 år.
Huset är byggt 2014 och där med finns idag inga planerade renoveringar.

Föreningen följer en underhållsplan framtill 2046.

Månadsavgift

Avgift: 2 690 SEK / mån

Driftskostnad

370 SEK varav:
Försäkring: 164 SEK
Elektricitet: 206 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.03792 %
Andel av årsavgiften: 1.04572 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

Finns inget tillhörande förråd till lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy