Länk kopierad!

Visningar

sön 19 jan 12:30 - 13:15
Öppen visning - välkommen!
mån 20 jan 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 175 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Alsnögatan 22, Södermalm / Sofia, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78.6 kvm
Avgift
4 800 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen planlösning - balkong - sjöglimt!

Mycket trivsam och generöst tilltagen 3:a med attraktivt läge nära strandpromenaden. Utmärkt skick, hela lägenheten renoverad 2017 med nya ytskikt och nytt kök.

Stort vardagsrum i vinkel med matplats och kök. Härligt social planlösning, både genomgående och öppen. Stor balkong i söder med lite utsikt mot vattnet och den fina och barnvänliga innergården framför. Två rymliga sovrum. Parkettgolv i alla rum. Välskött förening, en av de bästa i hela området. Lägenheten går att bygga om till en 4:a, se alternativ planlösning.

Välkommen till en lugn och trivsam del av Södermalm. Området utmed vattnet bebyggdes från mitten av 90-talet fram till idag. Här bor du med närhet till folklivet i Sofo, där mängder av restaurang- och butiksutbud finns inom räckhåll, men ändå på lugna gatan med bibehållen stadskänsla.

Kombinationen är perfekt; grönska och promenadvägar i Vitabergsparken, gångstråk bland kulturhusbebyggelsen på Åsöberget invid Stockholms inlopp, samt gångvägen utmed Hammarby kanal, ger rekreation och motion till många Södermalmsbor. Tag gärna passbåten över till Hammarby Sjöstad där butiker och populära restauranger växt fram på senare år. Ett bra alternativ till kvällarna på balkongen.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Mycket trivsamt och fint läge med genomgående planlösning. Stor balkong i sydväst med sol från lunch till middag från vilken man har lite utsikt mot vattnet och båtlivet, samt mot den stora, gröna och barnvänliga innergården.

Fint skick, hela lägenheten är renoverad och ommålad 2017 med nytt kök, nya ytskikt i badrummet samt fin vitvaxad, enstavig ekparkett.

Rymlig entré med gott om plats för ytterkläder och hallmöbel.

Trivsam och genomtänkt planlösning med våningskänsla. Härligt social planlösning med stort kök och vardagsrum om totalt ca 45 kvm.

Köksdelen är påkostad med integrerad maskinell utrustning, stor kyl, separat frys (SMEG), diskmaskin, dubbla inbyggnadsugnar, spis med 80 cm induktionshäll samt stor fläktkåpa.

Stora fönster ger maximalt ljusinsläpp.

Rymligt sovrum med burspråk och ett stort fönsterparti mot Alsnögatan samt en glimt av vattnet. Förvaringslösningen ingår i köpet.

Sovrum 2 (drygt 9 kvm) är utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Mycket rymligt badrum med badkar, tvättpelare, klinkergolv, handdukstork, tvättställ och fönster.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning_2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.88%.

Församling

Sofia.

Storlek

Boarea 78.6 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

8

Våning / hiss

1 trappa.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2000

Föreningen

Föreningens namn: Brf Danvikskanalen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 8
Antal lägenheter: 33
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 111 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät, Comhem (basutbud ingår i avgiften)

Internet

Bredband från Comhem (>100mbit ingår i avgiften)

Månadsavgift

Avgift: 4 800 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.65430 %

Uteplats

Balkong om ca 6 m², läge söder.

Bilplats

Garage i huset går att hyra, 13 platser finns, dock kötid

Närområde

Allmänt om området: Kvarteret Persikan
Arbetet med att bygga bostäder av SL-s gamla bussdepå är i full gång. Besök gärna stadens hemsida för att informera dig om vad som planeras. I korthet kommer ett bostadsområde växa fram med fina gångstråk, affärer och närservice som kommer bli ett lyft för området i sin helhet.

Mer info: https://växer.stockholm/projekt/nya-bostader-pa-ostra-sodermalm/

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy