Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Diamantstigen 63, Tibblehöjden - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
3 460 SEK / mån
Rum
2 rum

BO HÄR I 2 RUM OCH KÖK VID LILLSJÖN

Välkommen till detta kvalitetsboende i omtyckta Hovslagaren nära Lillsjön! Bekvämt boende i område med radhuskaraktär. Ljus och välplanerad lägenhet med stora rum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Trivsam planlösning och rejäl uteplats och trädgård med utgång från vardagsrummet, därutöver även egen entrégård. Nya fönster (3-glas isoler) har installerats i alla lägenheter liksom nya ytterdörrar. Fristående förråd om ca 9 kvm tillhör lägenheten och finns på den egna baksidan. Stabil HSB-förening. Välskött och barnvänligt område utan inblandning av biltrafik. Närheten till Lillsjön är guld värd, inte minst om sommaren. Goda busskommunikationer till Kungsängens centrum och till pendeltåg för vidare resa in mot Stockholm C. Väl värd ett besök!

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med plats för garderober. Parkettgolv och vita väggar. Ny dörr.

BADRUM
Stort badrum med dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin(Electrolux) och torktumlare(Elektrohelios). Plastmatta och våtrumstapet.

KÖK
Prydligt och ljust kök med vita skåpluckor och trä bänkskiva med vitt kakel ovanför. Bra med förvaringsutrymme och arbetsytor. Parkettgolv och vita väggar. Kyl/frys(cylinda), spis(electrolux), diskmaskin(whirlpool), fläkt(futurum) och inbyggd mikro.

SOVRUM
Fint sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Parkettgolv och ljusa väggar. Fönster ut mot uteplatsen och allmänningen på baksidan.

VARDAGSRUM
Gästvänligt vardagsrum med plats för stora sällskap. Parkettgolv och vita väggar. Dörr och fönster ut mot den fina uteplatsen.

KLK
Bra walk-in closet.

UTEPLATS
Fin altan med utsikt mot allmänningen. Förråd finns. Bra trädgårdstomt med växande vindruvor och rabarber.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.81%.

Församling

Kungsängen-Västra Ryd.

Storlek

Boarea 64 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

33

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1977-78
Fönster: 3-glasfönster isoler

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s brf Hovslagaren
Organisationsnummer: 713200-1129
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 33
Antal lägenheter: 152
Antal lokaler: 1

Föreningens ekonomi

Föreningens ekonomi är god.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Fiber via IP-only.

Månadsavgift

Avgift: 3 460 SEK / mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Elektricitet: 250 SEK
Försäkring tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.51367 %
Andel av årsavgiften: 0.51367 %
Pantsättningsavgift: 698 SEK
Överlåtelseavgift: 1628 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

- Nya 3-glasfönster isoler är insatta i hela föreningen. Även nya persienner.
- Nya ytterdörrar.
- Nytt utvändigt fläktsystem på taken på alla hus i föreningen.

Uteplats

Uteplats 1: Uteplats
Uteplats 2: Entrégård.

Bilplats

Parkeringsplats går att hyra - med eller utan eluttag (250 kr resp. 175 kr/månad). Max 2 p-platser per hushåll.
Två separata köer varav kö nr 1 är prioriterad. Innan man fått p-plats kan man av föreningen köpa ett parkeringstillstånd för 100 kr/månad som gör att man kan parkera på besöksparkeringen.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, festlokal, förråd och tvättstuga i angränsande fastighet. Nyckel och bokningscylinder för bastu kan köpas av ansvarig person i styrelsen till en kostnad av ca 250 kr.

Övrigt

Organisationsnummer är 713200-1129
Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Kungsängen-Tibble
1:161, 1:332, 1:333, 1:334, 1:335 och 1:336
I föreningen finns 152 lägenheter, föreningslokal, bastu, styrelserum, en gemensam tvättstuga samt 169 parkeringsplatser för personbilar.
Föreningens styrelse behandlar löpande och framtida underhåll, ekonomi etc.
HSB Stockholm anlitas för förvaltning, administration och fastighetsskötsel. Utemiljön sköts av HSB Mark.

Värt att veta:
- Nya 3-glasfönster isoler är insatta i hela föreningen. Även nya persienner.
- Nya ytterdörrar.
- Nytt utvändigt fläktsystem på taken på alla hus i föreningen.
- Markiser får monteras om så önskas.

Hovslagaren som område är mycket eftertraktat på grund av sitt ypperliga läge samt områdets trivsamhet och lugn. Det är inte alltför ofta bostäder i området byter ägare varför varje tillfälle får uppfattas som mer eller mindre unikt.

Närheten till både skolor och dagis, allmänna kommunikationer samt natur och badsjö gör det enkelt att bo här. På några minuters gångavstånd finns även Tibble Torg med bibliotek samt en Coop Extra butik.

Inom några minuters bil eller bussfärd finns dessutom Kungsängen Centrum med pendeltåg samt butiker och restauranger. Färdas man i motsatt riktning finns Lidl och Coop Forum, Kungsängens Golfklubb samt stora strövområden och flertalet badplatser i Mälaren.

NYA KUNGSÄNGENS IP
Kungsängens nya idrottplats står färdigt i Gröna Dalen (nära promenadavstånd) där bland annat löparbanor, fem nya fotbollsplaner (naturgräs och konstgräs) och vintertid konstfrusna banor finns.

LILLSJÖN
Lillsjön ligger inte långt bort. Stora grönområden samt skogsmark omgärdar både Lillsjön samt Örnässjön som ligger inom ett par minuters avstånd. Flertalet motionsspår finns i området samt fin badplats med minigolf, lekpark och caféverksamhet under sommaren. Vintertid plogas ett skridskospår på Lillsjön och fina längspår anläggs.

Upplands-Bro är inne i ett mycket expansivt skede och det planeras och byggs på många platser i kommunen. Se vidare på kommunens hemsida för mer information www.upplands-bro.se

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se.
Se våra skyltar på visningsdagen!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy