Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kvarnstensvägen 20, Höör
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
128 kvm
Avgift
4 100 SEK / mån
Rum
5 rum

1 1/2 plans BR-radhus

Välkommen till denna riktigt fina bostadsrätt! En liten förening med 10 bostäder, belägen i ett lugnt naturskönt villaområde med cykelavstånd till centrum och tågstation. Lekplats finns runt om knuten och skolor och förskolor har man också inom ett kort avstånd.
Området Stenskogen har vacker natur och fina strövområde. Busshållplats finns utanför området som tar dig till centrum på några minuter. Från Höörs tågstation kan du sedan pendla vidare med snabb access till ett flertal större städer i alla riktningar.
Ett bostadsrättsradhus byggt i ett och ett halvt plan om 128 rymliga kvadratmeter. I entréhallen får du en fin överblick av första plan. Ett laminatgolv vilar enhetligt på golv i hall, kök och vardagsrum. Planlösningen är öppen och luftig - extra plus med det inglasade uterummet som ger ytterligare sällskapsyta från vår till höst. Ett av husets fyra sovrum finns på entréplan. Om man tycker att det räcker med de tre sovrum som finns på övre plan kan man riva väggen mellan vardagsrum och sovrum för att få ett riktigt stort härligt entréplan!
2019 sattes ett nytt kök in, snyggt i grått i fin kombination med rostfritt och vitt. Vidare på entréplan finns helkaklat wc med dusch samt en tvättstuga med ett förråd i anslutning. Övre plan är ypperlig för barnen. Tre rum finns, varav ett väldigt stort. I det ena sovrummet får ljusinsläppet komma in via två stycken fina Homejafönster. Ytterligare ett badrum, här med badkar.
Radhuset har ett vattenburet system, 2019 installerade man solceller vilket idag ger låga driftskostnader. I avgiften om 4100 kr ingår sophämtning, garage och fiber.
Ett trivsamt boende med villakänsla fast här med fördelarna med bostadsrättsform. Varmt välkommen att boka en visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy