Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Siloplatsen 2, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
111 kvm
Avgift
6 105 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern 4:a möjligt 5:a med vackra materialval, två balkonger, högt i tak & bra kommunikationer

Välkommen till denna exklusiva lägenhet i Stockholm Lighthouse, huvudstadens nya landmärke där frisk skärgård möter modernt stadslivet. Lägenheten har hög standard med bland annat genomgående vackert parkettgolv, kök från Vedum med bänkskiva i marmor och vitvaror i rostfritt från Siemens. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med plats för stort matbord. Utmärkt förvaring i flera garderober och två möblerbar balkonger om 11 kvm vardera där du avnjuter både kvällssol och sjöglimt. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. De tre rymliga sovrummen har plats för stor säng och bra förvaring. Två stora helkaklat badrum med takdusch och duschväggar i glas, badkar, handdukstork, spotlights med dimmerfunktion samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även en stor praktisk klädkammare i anslutning till hallen för ytterligare förvaring. I lägenheten finns möjlighet att skapa upp till två ytterligare sovrum, se alternativa planlösningar.

I komplexet finns flertalet faciliteter; högst upp i den del som kallas Fyrtornet ligger lounge och relax med bastu som är tillgängligt för alla boende. I den glasade bron som binder ihop Fyrtornet med bakomliggande huskropp ligger en festlokal. Även en övernattningslägenhet kommer att byggas och under markplan finns lägenhetsförråd och garage i tre plan.

Läget här är idylliskt med närhet till natur och city. Under 2018 slog Coop upp portarna i det nya närcentrumet där även bageri restauranger, frisör, vårdcentral, tandläkare, skrädderi, kemtvätt m.m. huserar. På Kvarnholmen finns också caféer och ett växande utbud av restauranger. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers bil- och separat cykelväg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. Du når även Slussen på ca 10 minuter med buss och båtpendel (SL-kort gäller) tar dig direkt till Nybroviken (Dramaten) på ca 20 minuter och bjuder på gratis kaffe till morgonresenärerna. Båtpendeln tar dig även till Blockhusudden på 5 min för promenadstråk längs vattnet på Djurgården. Kvarnholmen expanderar hela tiden och bjuder på ett eftertraktat läge med närhet till vatten och grönområden och city, perfekt för dig som vill ha en fot i city och en i skärgården.

Beskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med parkettgolv och garderobsvägg med skjutdörrar.
I anslutning till hallen finns en stor klädkammare.

Badrum - Helkaklat badrum med dusch. Här finns toalett, handfat med kommod, spegel och vackert infällda hyllor.

Sovrum - Plats för säng, skrivbord och bra förvaring. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Kök - Smakfullt kök från Vedum med grå köksluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk och bänkskiva i vacker marmor. Maskinell utrustning i rostfritt från Siemens bestående av induktionsspishäll, spiskåpa/fläkt i skåp med rostfri front, rostfri varmluftsugn, rostfri mikrovågsugn, helintegrerad diskmaskin och rostfri kyl och frys. Öppen planlösning mot vardagsrum och god plats för matbord för ca 8 pers. Stora fönster som ger härligt ljusinsläpp.

Vardagsrum - Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök och plats för både soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier och utgång till balkong om 11 kvm.

Sovrum - Trevligt sovrum med plats för säng och skrivbord. Härligt ljusinsläpp från stort fönster. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum - Plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Från detta sovrum når man den andra balkongen om 11 kvm med kvällssol.

Badrum - Stilrent badrum med beige klinkergolv och kakel. Här finns toalett, handfat med kommod i vitt (Vedum), infälld stor spegel med hylla i natursten, handdukstork, badkar med duschvägg och spotlights i tak med dimmer funktion. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, överskåp i vitt samt ljus arbetsbänk i laminat med belysning.

Övrigt - Lägenheten har ett genomgående ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Fönsterbänkar i natursten.

Övrigt

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler så som "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatsen Lilla Kvarnholmen, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort på södra sidan planeras det att byggas en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

Nyligen har närcentrumet (Spisbrödsfabriken) öppnat med stor COOP-butik, apotek, restauranger och bageri. Längs Kvarnholmsvägen finns gym (Puls & Träning), café, sushi och en italiensk restaurang Don Felice. På kajen finns det otroligt populära och prisbelönta glassbaren SNÖ samt utegym och lekplats. Idag berikas Kvarnholmen av flera smultronställen och fler planeras det att bli innan området står helt klart. Nyöppnad grundskolan Ebba Brahe (1-9) finns också intill centrumet och i närområdet finns flertalet förskolor.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Via "genvägen" tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn, där ligger ICA butik, Café Slipen och Restaurang Docklands. Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når man numera enkelt på endast 5 minuter via nya Svindersviksbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärka kommunikationer in till Slussen och Nacka med flera busslinjer som trafikerar området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller).

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 111 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

1001/11001

Våning / hiss

Våning 1 av 10.
Entréplan
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Silouette
Organisationsnummer: 769627-2298
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1001/11001
Antal lägenheter: 130
Antal lokaler: 0

Brf Silouette är en äkta bostadsrättsförening (äger marken) som består av tre punkthus med totalt 130 lägenheter samtliga upplåts med bostadsrätt. Inflyttning skedde 2018.

TV

Telia Triple Play (internet, TV, IP-telefoni) ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 6 105 SEK / mån
Ingår: Värme, kallvatten

Driftskostnad

Varmvattenförbrukning (övrigt) avläses och debiteras separat för varje lägenhet.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.14810 %
Andel av årsavgiften: 0.01150 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Under fastigheten finns ett stort garage som inrymmer 111 garageplatser som tillhör föreningen. Dessa kan hyras för 1 150-1 450 kr/mån. Pris beroende på platsens storlek. Lediga platser finns i dagsläget.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett externt förråd.

I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum och källsorteringsrum, belägna på garage- och entréplan samt övernattningslägenhet. Föreningen har även via gemensamhetsanläggning tillgång till en inglasad lounge (högst upp i lighthouse) med bastu och relaxavdelning samt en bred glasad spång som inrymmer en festvåning. Både från festvåningen och bastun har du en magnifik utsikt över Stockholms stad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy