Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Utsädesgatan 41E, Lambohov, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
4 491 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik markplans 3:a med stor uteplats!

Välkommen till Utsädesgatan 41E! Här finner du en välplanerad 3 rok om 63 kvadratmeter med fräscha ytskikt och egen uteplats! Bostaden disponeras om ett öppet och luftigt allrum/kök som är renoverat 2019 med plats för sittgrupp som matplats, två sovrum, klädkammare och badrum. Den trevliga uteplatsen ligger i ett härligt sydvästläge vilket innebär att det är sol stora delar av dagen. I avgiften på 4 491 kr ingår bland annat bilplats, värme, vatten, TV samt bredband. På den gemensamma innergården finner ni en lekpark som är för de boende att nyttja samt förrådslänga där varje lägenhet har ett eget förråd.

Bostadsrättsföreningen BoKlok Lambohov Södra består idag av 24 lägenheter med byggår 2009 och är fördelade på totalt fyra hus i två våningar. BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA som tillsammans bygger lägenheter, radhus och villor ytsnålt och funktionellt.

Från Utsädesgatan har du närhet till Tinnerö & Slaka, såväl som kortare avstånd till universitetet, universitetssjukhuset, Mjärdevi Science Park, förskolor, skolor samt livsmedelsaffär som restaurang. Bra kommunikation via buss med hållplats några hundra meter från bostaden samt cykelavstånd in till city.

Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information!

Beskrivning

Socialt och nyrenoverat kök 2019. Vitvaror i form av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl och frys. Golv i ekparkett och vitmålade väggar.

Luftigt allrum med genomgående golv i ekparkett. Plats för sittdel finns. Rummet ligger i direkt anslutning till bostadens magiska uteplats.

Sovrum med plats för säng såväl som arbetsplats om så önskas.

Sovrum med god förvaring och golv i ekparkett.

Fräscht badrum med bekvämligheter som torktumlare och tvättmaskin, wc samt dusch.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Boklok Lambohov Södra BRF Årsredovisning Brf BoKlok Lambohov Södra

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 63 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

402

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf BoKlok Lambohov Södra
Organisationsnummer: 769619-0334
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 402
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen Bo Klok Lambohov Södra består av 24 lägenheterna som byggdes 2009 och är fördelade på fyra hus i två våningar. Inflyttning skedde under 2009.

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA som tillsammans bygger lägenheter, radhus och villor ytsnålt och funktionellt. Men också trivsamt och med mycket atmosfär. Nyckeln är ett färdigt koncept och ett industriellt byggande baserat på ett system och modultänkande med standardritningar för att få ned både tidsåtgången och kostnaderna. Stor vikt har samtidigt lagts vid gedigna lösningar och när det gäller val av material och detaljer.

Föreningen har en trevlig gård med gräsytor, förrådsbyggnader och källsorteringsbyggnad.

Byggnaderna är anslutna till fjärrvärme samt Telias fibernät.

Internet

Bredband via Telia Fiber 10/10 ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 4 491 SEK / mån
I avgiften ingår Värme, V/A, Sophantering, Bredband och TV.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.16400 %
Andel av årsavgiften: 4.16400 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Uteplatsen ligger i härligt sydvästläge vilket innebär sol stora delar av dagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy