Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bolindervägen 6, Kallhäll - Bolinderbyn, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81.9 kvm, biarea 40 kvm
Avgift
3 850 SEK / mån
Rum
3 rum

Mycket fint gavelradhus med burspråk i Bolinderbyn!

Välkommen till detta totalrenoverade och mysiga bostadsrättsradhus i tre plan om totalt 122kvm fördelade på 82 kvm boarea + 40 kvm biarea i trivsamma Bolinderbyn i Kallhäll. Ett mycket populärt och barnvänligt område med harmonisk miljö att växa upp i. Föreningens stora område erbjuder en tillgänglig, fri, grön och omväxlande utemiljö. Dessutom bor man här med gångavstånd till skola, förskola och ca 700 meter bort finns högstadieskola. Uppskattat är även närheten till Mälarens vatten, lummiga friluftsområden, ishall, fotbollsplaner, tennishall och friidrottsanläggning. 800m från huset finns pendeltågstation, Kallhäll centrum samt bra bussförbindelser. För den som är bilburen ingår en parkeringsplats som finns ungefär tio meter från huset för 50kr/mån. Brf:en är välskött och mycket låg belånad.

Bostaden är renoverad på ett stilsäkert sätt som bevarat mycket av ursprungskaraktären. I entréplan finns kök med plats för matbord. Här finns bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter bakom de ljusa skåpluckorna. Vardagsrummet är ljust med fönster från två väderstreck tack vare gavelläget med vackert ljusinsläpp mot de bevarade trägolven som finns i två plan. Från vardagsrum når du uteplatsen med gräsyta och stenlagd altan. Bostaden är belägen i första längan i området vilket ger fri sikt och sol från förmiddag till sen eftermiddag. På övre plan finns två rymliga sovrum med klädkammare i båda. Här finns även badrum med dusch som har fönster utan insyn. Hobbyrummet i källarplan har golvvärme, förråd och tvättstuga med spaavdelning.

Huset har totalrenoverats 2015 där man bl.a slipat samtliga golv, renoverat kök och badrum, satt in nya vitvaror och radiatorer, renoverat samtliga ytskikt, iordningsställt källarplanet, satt upp nytt staket och stenlagt uteplats.

Här finns möjlighet att förvärva ett hus som är inflyttningsklart och med föreningens kanske bästa läge.

Missa inte chansen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy