Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fågelbärsvägen 2A, Sturefors, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
4 148 SEK / mån
Rum
3 rum

Ny trea med drömläge i snabbväxande och idylliska Sturefors

Välkommen till ett nytt och modernt kvalitetsboende i absolut toppskick! Söker ni ett boende med naturnära, lugnt och ostört läge med inglasad altan, då innebär denna nyproducerade trea om 79 kvadratmeter på Fågelbärsvägen 2A en utmärkt möjlighet! Här kan du flytta in i en modern och ljus gavellägenhet med naturen runt hörnet.

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum, matrum och kök. Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till fin inglasad altan. Modernt och stilrent kök från Vedum med vitvaror från Electrolux: fläkt, kyl och frys, integrerad diskmaskin, ugn samt glaskeramikhäll. Två sovrum med bra förvaring. En praktisk klädkammare. Ett funktionellt och fräscht helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handdukstork och takdusch. Hela lägenheten har genomgående fina golv i form av 3-stavig ekparkett, ljusa väggar och en takhöjd om cirka 2,5 meter.

Bostaden ingår i Brf Blåeld vilken är en välskött och nybildad förening med strukturerade framtidsplaner och god ekonomi. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar med bland annat cykelrum, parkeringsplats, soprum samt en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 4 148 kronor ingår värme, vatten, bredband och tv.

I Sturefors bor du med närhet till Sturefors badplats, Sturefors slott, naturreservat samt Landeryds Golfbana. Goda kommunikationer in till Linköping med bil, buss eller cykel. I närområdet finns matbutik, restaurang, förskola, skola, fina promenadstråk och grönområden.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy