Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sälfjällstorget Studios 30 lgh 314, Sälfjällstorget, Sälen, Malung
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
22.5 kvm
Avgift
750 SEK / mån
Rum
1 rum

Nyrenoverad lägenhet i pistnära läge på Sälfjällstorget, Lindvallen

Endast ett fåtal kvar!
Mitt på Sälfjället där backarna Tomas, Uffe, Sigge och Jonas mynnar samman hittar vi det som idag kallas Sälfjällstorget. Tack vare barnområde, hotell, butiker och bra nöjesutbud har det blivit lite utav Lindvallens bultande centrum. Intill skidbackar och liftsystem hittar du Brf Sälfjällscenter i Sälen som erbjuder lägenheter i modern interiör med en behaglig mix av vit träpanel och mörkbetsad ek. De är renoverande från grunden och har en mycket god standard med kakel, klinkers och trägolv. Lägenhet 314 erbjuder uteplats och köparen får själv möblera efter eget tycke och smak för att lägenheten ska bli så optimal som möjligt för ens egna behov.

Bostadsrätten har äkta ekparkett samt liggande vitmålad träpanel i allrum. I hallen finner du praktiskt klinker, kapp- & skohylla och torkskåp. Kök från HTH med mörka träfanerluckor, rostfria vitvaror från Electrolux och induktionshäll från Elvita. Badrum i kakel & klinkers med WC, dusch, kommod i mörkbetsad ek och spegel med inbyggt lyse. Till varje lägenhet finns skidförråd och gemensamt tvätt- & torkutrymme.

Från Sälfjällstorget har du gångavstånd till det mesta utav Lindvallens utbud. Förutom nöjen, restauranger, butiker, liftar och skidbackar beläget på självaste torget har du också gångavstånd till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning samt Gustavstorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger.Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport som kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020 är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Bilderna är fotade i en visningslägenhet. Möbelpaket finns att köpa till från 2 leverantörer, kontakta mäklare för mer information.
Kontakta mäklare för visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy