Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Munkhagsgatan 58, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
3 472 SEK / mån
Rum
3 rum

Öppen och hemtrevlig trerumslägenhet med i familjevänligt läge

Här erbjuds en hemtrevlig och social lägenhet vars öppna ytor ger ett mycket inbjudande intryck. Här bor du okomplicerat och härligt.

Det första man möts av i denna bostad är en stor, funktionell och öppen hall. Det stora, sociala och trevliga köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, släta luckor, rejäl köksbänk och plats för matbord och stolar. Rymligt, öppet och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp.

I Johannelund bor du i omtyckta, populära och trivsamma kvarter. Johannelunds IP, Stångån och Skolan Nya Munken ligger inom gångavstånd och Saab, Linköping Airport och Centrum finns en cykeltur bort. Här finns även lekparker, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, vackra grönområden och skola vilket gör livet enklare för hela familjen!
Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Beskrivning

Hall
Den stora, funktionella och öppna hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? hatthylla, klädhängare, inbyggda garderober, bra förvaring och gott om plats för jackor och skor.

Kök
Det stora, sociala och trevliga köket har mönstrad tapet och ekparkett. Utrustningen består av spis, ugn, kombinerad kyl/frys och fläkt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, släta luckor, rejäl köksbänk och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett rymligt, öppet och lättmöblerat rum med ekparkett och mönstrad tapet. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom ? ett stort och mysigt rum med ekparkett och ljusa väggar. Rummet har fint ljusinsläpp, plats för stora garderober och plats för stor säng.

Sovrum 2
Ett lite mindre sovrum med plats för garderob och plats för säng och nattduksbord. Ljusa väggar och har linoleumgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Dokument (pdf)

RBF_Trumspelaren-Stadgar.pdf RBF_Trumspelaren-Årsredovisning-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 76 kvm. Uppgifter enligt föreningen och säljaren..

Rum

3 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

350

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1957
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: RBF Trumspelaren
Organisationsnummer: 722000-2146
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 350
Antal lägenheter: 627
Antal lokaler: 0

Föreningen innehar adresserna Munkhagsgatan 46-126 och består idag av 627 lägenheter samt några kommersiella lokaler.

Föreningens ekonomi

Mycket bra och stabil förening.

Föreningens renoveringar

1993-1995 Stambyte
2012 Byte balkongdörr
2012 Byte balkongfönster

Månadsavgift

Avgift: 3 472 SEK / mån
I avgiften ingår uppvärmning, V/A, bredband, kabel-TV och sophantering

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.18500 %
Andel av årsavgiften: 0.18587 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1164 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Garage, ca 170-340 kr/mån. (separat kö, lång väntetid)
Gårdsparkering söder om Munkhagsgatan, ca 150 kr/mån. (separat kö)
P-plats, ca 150 kr/mån. (separat kö, kortare)
P-plats med el. (separat kö)
MC-parkering på innergården och MC-garage finns att hyra i föreningen (Separat kö).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy