Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kalkstensvägen 17, Limhamn, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
92 kvm
Avgift
5 256 SEK / mån
Rum
3 rum

Högt i tak, egen uteplats i söderläge, ledig garageplats och walk-in closet

Hörnlägenhet i hög takhöjd samt fönsterpartier med egen uteplats i sydvästläge!
Välkommen till en insynsskyddad toppmodern hörnlägenhet i Brf Allén från år 2012 med möjlighet till garageplats. Detta är ett koncept med klassificering som Sveriges enda och största livsstilsboende. Få en utomlandskänsla där ditt hem präglas av lyx!
Från markplan välkomnas du in till en fenomenal trea med öppna sällskapsytor och enastående stora fönster som genererar ett fantastiskt ljusinsläpp. Här erbjuds maximala förvaringsmöjligheter med Master bedroom i anslutning till en stor walk-in closet och dubbla badrum med egna tvätt faciliteter. Njut av din kombinerade inglasade vinterträdgård och egen trädäck på hörnan av fastigheten i sydväst läge med utsikt ut till den lummiga parken av bokar och kastanjer. Vill du uppnå villa-känslan är detta drömboendet!

Våga vårda dig själv på morgonen med dopp i poolen och en kopp kaffe på morgonen innan du åker iväg till jobb. Avsluta din dag med avslappning i jacuzzin efter din spabehandling och med pricken över i:et bli även serverad rättens bästa kvalité i restaurangen. Detta är ett boende för dig som vill ha mindre att sköta om och ha mer tid att njuta av livets goda med din familj! Konceptet med detta boende är för dig som vill njuta utav allt som ingår i din serviceavgift bl.a.
o Restaurang Kalk, stans bästa godaste maträtter
o Spa, gym & bad; ett spa för kropp och själ
o Fullständig service i receptionen
o Biograf
o Vinkällare
o Tennisbana
o Och mycket mer

Här har du möjligheten att minimera stressen i vardagen med spa för kropp och själ och mest av allt lite välbehövlig egentid! Alternativen är många här på Four Gardens Lyx boende. Oavsett ditt behov och livsstil, garanteras du ett boende utöver det vanliga! Populär förening med god ekonomi varav de senaste sju åren har årsavgifterna varit oförändrade.
Du har även närhet till busskommunikation, Limhamns bästa skolor och pendling. Allt du någonsin har saknat i Sverige finns äntligen här på Kalkstensvägen 17 i Limhamn.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy