Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bergsundsgatan 4, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
1 540 SEK / mån
Rum
1 rum

Ansvarig mäklare

Linnea Wisenfelt
Ansvarig mäklare Linnea Wisenfelt

Ljus och yteffektiv etta med högt läge, ljuvlig balkong och låg avgift i välskött HSB förening!

Med ett härligt läge mellan Långholmens grönska och Hornstulls puls på populära Bergsundsgatan finns denna välplanerade och ljusa bostad med renoveringschans i en stabil och välskött förening. Lägenheten erbjuder en stor balkong mot Bergsundsgatan med utsikt mot Pålsundet. Lägenheten är disponerad med en rymlig och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i garderober i direkt anslutning. Ett stort rum med plats för sänghörna, soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet nås balkong som ligger i östläge. Stort kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta med plats för matgrupp. Bostaden är perfekt lämpad för singeln såväl som paret. Behåll den som en etta eller dela av köket med en vägg för att på så sätt få till ett sovrum!

Här bor du i en välskött HSB förening i en renoverad fastighet, god ekonomi med låg belåning samt låga månadsavgifter där avgiften sänktes 10% år 2019.

Hornstull är en stadsdel som passar dig som gillar att bo ett lugnt område med närhet till vatten och härlig natur med fina promenadstråk, men ändå nära till trevliga barer, restauranger och caféer. Intill Hornstull finner du vackra Långholmen med badplats, caféer och fina löprundor eller promenader längst vattnet. Även Årstaviken och Riddarfjärden omger stadsdelen med sitt vackra vatten. Hornstull Centrum ger dig shopping och en stor Hemköp på källarplanet. Trevliga restauranger som finns i området är te.x Bejing8, Ramblas, Klang Market, Linje 10, Hornhuset och Indian Garden. Tantolunden är perfekt för soliga dagar och picknick. Lite längre bort finner du gemytliga Boulebaren med utsikt över vattnet.

Perfekta kommunikationer finns via Tunnelbanans röda linje eller flertalet bussar som enkelt tar dig vidare genom staden. På andra sidan Västerbron ligger Kungsholmen.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy