Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 895 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK
Adress
Föreningstorget 7A, Eslöv
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
120 kvm
Avgift
7 758 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bekvämt och välskött boende på Föreningstorget

Nu har vi nöjet att presentera denna bostadsrätt i 1,5 plan. Här har du möjlighet att bo bekvämt med bland annat två badrum, rymlig balkong, 3 lagom stora sovrum och en egen tvättstuga. Genom den egna ingången kommer vi in på markplan där vi har kök, tvättstuga, vardagsrum och badrum från 2013. På övre plan har vi 3 sovrum, balkong och badrum. Som boende i denna bostadsrätt njuter du inte minst av 3 (!) klädkammare med gott om förvaring. På Föreningstorget bor du med närhet till det mesta av Eslövs service med bland annat stationen som erbjuder bra pendlingsmöjligheter. Missa inte visning!

Beskrivning

Bottenplan:
Vi välkomnas in genom den egna ingången till Föreningstorget 7A! Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter samtidigt som klädkammaren längre fram till vänster gömmer det man inte vill ska synas. Direkt till vänster om ingången finns den praktiska tvättstugan med tvättmaskin, torkskåp, vask och mycket bra förvaring. Perfekt för de mindre roliga sysslorna där man kan stänga dörren om sig när det är nog!
Vidare kommer vi till det helkaklade badrummet från 2013. Här finns allt man behöver i form av en rymlig dusch, WC och handfat.
Till höger finner vi köket med väldigt bra förvaring och lättskötta ytor. Luckorna och vitvarorna är i tidlös design. Utrustningen består av diskmaskin, fläkt, spis/ugn samt kyl och frys i fullhöjd. I köket finns också plats för ett mindre matbord för 4-6 personer. Genom den vackra dörren tar vi oss till vardagsrummet som är rymligt med plats för både matbord åt gästerna och familjens tv-hörna.

Övre plan:
Trappan upp tar oss till hallen som förbinder hela övre plan. Här finns också två rymliga klädkammare. Det första utrymmet består av det halvkaklade badrummet med badkar, WC och handfat och fyller därmed sitt syfte. Extra lyx med två badrum och dessutom ett intill sovrummen. Vidare kommer vi till det första sovrummet med plats för både säng och skrivbordshörna eller garderober. Här står redan en garderob som kommer att ingå i köpet.
Vidare har vi det andra sovrummet med utgång till den trevliga balkongen i västerläge. Även här finns plats för ytterligare avställningsmöbler eller liknande. Det är bara fantasin som sätter gränser!
I det sista sovrummet finns plats för en dubbelsäng och likaså vidare möbler vid behov. Här finns också en garderob.

Dokument (pdf)

Planritningar Info, Bra att veta om Budgivning.pdf Info, Energideklaration.pdf Info, Försäljningen.pdf Info, Så här mäter du bostaden.pdf Info, Undersökningsplikt & Felansvar.pdf Energideklaration.pdf RBF_Renen_i_Eslöv-Årsredovisning-2017.pdf RBF_Renen_i_Eslöv-Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eslöv kommun.

Storlek

Boarea 120 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

42

Våning / hiss

Våning 1 av 1.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1990
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen BRF Renen i Eslöv
Organisationsnummer: 716438-4484
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 42
Antal lägenheter: 61
Antal lokaler: 2

Föreningen äger fastigheten Renen 6 i Eslövs kommun. På fastigheten finns 8 byggnader med 61 lägenheter samt 2 uthyrningslokaler uppförda, Byggnaderna är uppförda är 1990. Fastigheternas adress är Norregatan, Föreningstorget, Torpstigen, Kanalgatan och Föreningsgränd i Eslöv.

Lägenheterna fördelas enligt följande:
2 rok - 15 st
3 rok - 26 st
4 rok - 20 st

Garage - 24 st
P-platser - 16 st

Parkering: Separat kö till både garage och p-plats.

TV och bredband: TV och bredband via ComHem. Bredband ingår inte i avgiften.

Föreningens ekonomi

Föreningen ändrade årsavgiften senast 2015-07-01 då den höjdes med 1%.

Föreningens renoveringar

Tidigare utfört underhåll:
Fläktbyte - 2009
Byte av samtliga blandare - 2013
Spolning av stammar - 2013
Byte av armaturer utsidan - 2013
Utvändig målning av fasaderna - 2013
Porttelefonisystem - 2015-2016
Byte av fläktar - 2017
Belysning i hiss - 2017
Installation ventilation - 2017

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 168 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2013-06-19

Månadsavgift

Avgift: 7 758 SEK / mån
inkl, värme, V/A, sophantering och kabel-tv (grundutbud). Varje bostadsrätt debiteras för sin specifika elförbrukning på avgiftsavin.

Driftskostnad

520 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.01490 %
Andel av årsavgiften: 2.01488 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Trevlig balkong med plats för ett caféset. Tack vare det optimala läget njuter du här av kvällssol. Balkongen vetter med trevlig utsikt ut mot Föreningstorget.

Övriga utrymmen

Två förråd tillhör.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy