Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ågatan 26A, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89.5 kvm
Avgift
5 142 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik etagevåning belägen i hjärtat av Linköping!

Välkommen till Ågatan 26A och denna fantastiska etagevåning från 2009. En social, modern och öppen bostad om tre rum och kök med fräscha ytskikt, högt i tak, stora sällskapsytor och smarta förvaringslösningar. Ett okomplicerat boende där du inte behöver göra någonting - här är det bara att flytta in!

Bostaden präglas av en öppen planlösning med stora sociala ytor såväl som ett stort ljusinsläpp. Lägenheten disponeras om följande. Öppet och socialt vardagsrum samt ett yteffektivt kök med moderna vitvaror. Fräscht helkaklat badrum med dusch. Spiraltrappan leder oss upp till andra våningen och en delvis möblerbar hall samt totalt två stycken sovrum. I anslutning till den övre hallen finns våningens andra våtutrymme, som även det är helkaklat och erbjuder dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Lägenheten med dess unika läge erbjuder även två balkonger att nyttja som nås från varsitt våningsplan.

HSB Brf Banken är en välskött förening med god ekonomi och en härlig gemenskap. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu och en trevlig och välskött innergård. Föreningen har en mycket god ekonomi. I månadsavgiften om 5 142 kronor ingår bredband, tv, värme, vatten och källarförråd.

Läget på Ågatan är verkligen något för den som ställer höga krav på sitt boende! Här bor du med närhet till det mesta- i området finner du matbutiker, restauranger, caféer, gym, skola såväl som förskola.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen hem!

Beskrivning

Entré
Vi välkomnas av en mycket ljus våning med stora fönsterpartier. Direkt i hallen ligger klinkergolv som sedan går över till ekparkett. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter samt ingång till ett utav våtutrymmena.

Bardum nedre plan
Stort helkaklat duschrum med helkaklade vita väggar och ett mörkt klinkergolv med golvvärme. Utrustning: Dusch, wc, spegelskåp och tvättställ med kommod.

Kök
Köket är snyggt och stilrent med vit skåpinredning med inslag av ek. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro.

Vardagsrum
Sällskapsrummet är rymligt och lätt att möblera. Stora glaspartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns utgång till en mindre balkong.

Övre plan
Spiraltrappan leder oss upp till övre plan.
Här finns två sovrum, ett något mindre och det andra lite större. I det större sovrummet finns en skjutgarderob och plats för en dubbelsäng. Hallen är delvis möblerbar, perfekt för en lite kontorshörna.

Badrum övre plan
Stort helkaklat badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkt klinkergolv med golvvärme. Utrustning: Dusch, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Samtlig maskinell utrustning är från 2010.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning HSB brf Banken i Linköping 2018.pdf Stadgar Brf Banken Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Linköpings S:t Lars.

Storlek

Boarea 89.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

18

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Banken
Organisationsnummer: 769611-4946
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 18
Antal lägenheter: 60
Antal lokaler: 0

Adresserna Borgmästaregatan 5 och 7 b, Klostergatan 25 b och Ågatan 22 b och 26 a.Totalt 60 bostäder.

Föreningens ekonomi

Föreningen har en mycket god ekonomi. Här har man lyckats behålla samma avgift sedan inflyttning och har heller ingen avgiftshöjning planerad på lång tid framöver/Januari 2018

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 94 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2012-09-11

TV

Grundutbud av kabel-tv via Telia ingår i avgiften.

Internet

Bredband 100/100 mbit samt IP-telefoni (fiber) via Telia ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 142 SEK / mån

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.62138 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Ny duschvägg, 2019.

Uteplats

Två balkonger tillhörande bostaden.

Bilplats

Garage finns i källaren och nås via hiss. Kostnad för garage är 1 064 kr/mån. Två personer i kö i dagsläget. 2019-09-18

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd i källarplan som nås via hiss.

I föreningen finns tillgång gemensamhetslokal (60 kvm) med bastu, kök, dusch och övernattningsmöjlighet. Övernattningsrummet ligger i fastigheten på Borgmästaregatan.

Det finns även en gemensam tvättstuga och cykelparkering i föreningen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy