Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 600 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Vendelsö Skolväg 23, Sågen, Vendelsö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
99 kvm
Avgift
5 803 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin renoverad bostad med uthyrningsdel

MED UTHYRNINGSDEL. Välkommen till Sågen och denna fyrarummare om 99 kvadratmeter. Denna gavellägenhet, som är i toppskick erbjuder bland annat balkong med fin utsikt mot fotbollsplan och sociala ytor - ett superfint boende med fräscha ytskikt, fint parkettgolv och vackert ljusinsläpp.

Här finns ett öppet och socialt vardagsrum samt ett modernt och stilrent kök. Lägenheten har tre sovrum ett badrum samt wc och plats för matberedning i uthyrningsdelen.

Brf Folkparken är en välskött förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga. I månadsavgiften om 5690 kronor ingår värme, vatten och kabel-tv. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 84 kr för bredband.

Beskrivning

Hall
En rymlig hall är det första som möter oss i denna lägenhet. Här finns bland annat plats för kappavhängning och garderob med skjutdörrar samt klädkammare. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

Kök
Modernt och stilrent kök från IKEA med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Köket har vitmålade och tapetserade väggar samt parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett öppet och socialt vardagsrum med fönster åt två håll och utgång till balkongen med vy över fotbollsplan. Rummet har tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum
Två väl tilltagna sovrum med parkettgolv. Ena sovrummet har målade och det andra tapetserade väggar.

Badrum
Ett fräscht badrum med toalett, handfat, badkar, tvättmaskin och förvaringsskåp. Klinkergolv och kaklade väggar.

Uthyrningsdel
Uthyrningsdel med egen entré från porten. Här finns en hall, en wc med handfat och toalett samt ett rum med yta för matberedning och kyl/frys.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Situationsplan Brf Folkparken BRF Stadgar Folkparken 2017 Energideklaration BRF Bohäftet 2018.pdf BRF Årsredovisning 2018 (11).pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Vendelsö 3:2132, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 99 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

192

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1953
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Folkparken
Organisationsnummer: 769621-7004
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 192
Antal lägenheter: 208
Antal lokaler: 19

Föreningen ombildades 2011 till bostadsrätter. Föreningen består av totalt 10 st flerbostadshus med 4-våningsplan.

Parkering: Parkeringsplatser: Kösystemet till parkeringsplatserna sköts av HSB. Vanligtvis är det ett par månaders väntetid för en parkeringsplats utomhus. För säkrare information ber vi er kontakta HSB servicecenter på telefon 010-442 11 00.

TV och bredband: Finns indraget i fastigheten. Bredbandsanslutning erbjuds genom ComHem eller Bredbandsbolaget.

Föreningens renoveringar

Mycket av det planerade underhållet för 2018 har genomförts eller kommer att genomföras under 2019. Bland annat planerades renovering av tvättstugan vilket har genomförts med byte av fönster och renovering av fasaden. Taken på tre hus ska bytas, asfaltering av innergård och parkering genomförts i april 2019. Besiktning och renovering av balkongfasader är planerat.
2017- OVK-besiktning: Godkänd 2017-12-01
2016- Stamspolning, injustering och luftning av värmesystem, takbyte Vendelsö Skolväg 19.
2016- Radonmätning med godkänt resultat.
2015-Vattenskador åtgärdade, byte av stamventiler, takbyte på Vendelsö Skolväg 9. Soprum ombyggda för källsortering.
2014- Obligatorisk Ventilationskontroll (OVK), radonmätning, underhållsplan, vattenskador åtgärdats
2013- Fönsterbyte, takrenovering, hissrenovering
2012- Installation porttelefon och låssystem, fläktsystem, kyl/frys och spis samtliga hyresrätter, lekplatser, vattenreningsfilter
2011- Tvättstuga totalrenoverades inkl. maskiner och stamspolning.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2009-08-12
Energiprestanda primärenergital: 152 kWh/kvm och år

TV

Kabel-TV genom ComHem eller Bredbandsbolaget.

Internet

Bredbandsanslutning erbjuds genom ComHem eller Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 5 803 SEK / mån
Värme, vatten och kabel-tv. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 84 kr för bredband.

Tillträde

Enl. ök.

Driftskostnad

320 SEK varav:
Elektricitet: 320 SEK

Obs. att driftkostnaderna varierar beroende på antal personer i hushållet, avtal och förbrukning. Kostnad för försäkring tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.85059 %
Andel av årsavgiften: 0.85241 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 1113 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy