Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 400 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / utgångspris
Adress
Gråbogatan 20, Huskvarna Söder, Huskvarna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
95 kvm
Avgift
4 776 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavelläge med Vätterglimt!

Välkomna till Gråbogatan 20 och HSB:s brf Trädgården i Huskvarna!
Ta tillfället i akt och missa inte denna praktiska 4rok om 95 kvm bekvämt beläget på vån 2 av 2 med separat ingång. Njut av balkongen i härligt väster-läge med plats för både lounge-del samt matbord. Här gör sig kvällssolen som allra bäst samtidigt som blickarna drar sig bort för att syna Vättern i norr. Köket renoverades så sent som 2015 med full maskinpark, snyggt stänkskydd i högblank, vit skåpinredning och bänkskiva i ljus granit. Vardagsrummet är i stort sätt insynsskyddat trots fönster i talet om 3. Två av sovrummen är i god storlek varav det tredje är mindre, men är gott om plats för enkelsäng och skrivbord. Badrummet har kaklade väggar och så sent som 2018 sattes en kombinerad tvättmaskin/torktumlare in. Ta ej för givet den låga månadsavgiften om 4 776 kr där både värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler samt bredband via ComHem, dubbla förråd och tvättstuga ingår. Detta bidrar till en låg boendekostnad för familjen. Tröttnar Ni på balkongen kan Ni alltid gå ner på baksidan och njuta av gräsmattan en stund!

HSB:s brf Trädgården i Huskvarna är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som tillhandahåller 47 bostadsrätter. På senare år har följande renoveringar gjorts: fasadrenovering (16-18), ventilationsarbete (16), nya takrännor och plåt (15-16), dräneringsarbete (15) samt renovering av plattor (14-15). Fiber kommer troligtvis att dras in under 2020.

Närheten till kommunikationer och centrum är slående - gångavstånd till Huskvarna centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor och vårdcentral. Förskola ett stenkast bort. Tågstationen ligger ca. 10 minuter gång bort för att ta sig in till Jönköping.

Hör av er till ansvarig mäklare för mer info!

Beskrivning

Välkommen in i HALLEN bestående av parkettgolv samt vita väggar och tak. Avhängningsmöjlighet till vänster och längre in finner Ni en praktiskt skjutdörrsgarderob.

Direkt till höger finner Ni SOVRUM 1 med ett laminatgolv samt mörkt tapetserade väggar och ljust tak. Plats för dubbelsäng och garderober. Dubbla fönster i öst.

Mitt emot har Ni SOVRUM 2 med laminatgolv samt ljusa väggar och vitt tak. Dubbla fönster i väst. Plats för säng, skrivbord, förvaring m.m.

Vidare i bostaden hittar Ni VARDAGSRUMMET med återkommande parkettgolv, ljusa väggar och vitt tak. Fönster i talet om 3 i öst. Plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord.

Rakt fram är BADRUMMET med våtrumsmatta och kaklade väggar i vitt och blått. Utrustat med:
- WC
- Badkar med duschmöjlighet
- Tvättställ med kommod
- Kombinerad tvättmaskin och torktumlare (-17).

SOVRUM 3 är mindre än övriga, därav att bostadsrätten är registrerad som 3rok hos bostadsrättsföreningen. Utrymmet har parkettgolv, ljusa väggar och vitt tak. Fönster i väst. Plats för säng och skrivbord.

Längst in har Ni KÖKET som totalrenoverades 2015 med grått laminatgolv, ljusa väggar och vitt tak. Högblankt stänkskydd, bänkskiva av granit/komposit i ljus kulör samt vit skåpinredning. Ljusinsläpp från fönster samt balkongdörr i väst. Plats för matbord. Utrymmet är vidare utrustat med:
- Inbyggnadsmicro (-15)
- Inbyggnadsugn (-15)
- Kyl och frys i helhöjd
- Fläkt
- Induktionshäll (-15)
- Diskmaskin (-15)

Slutligen finner Ni BALKONGEN i god storlek med plats för både lounge-del och matbord. Balkongen har tak och är vänd mot väster med utsikt bort mot Vättern.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar HSB: brf Trädgården Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Kastanjen 1, Jönköping kommun, Skattesats 34.81%.

Församling

Huskvarna.

Storlek

Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförening.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

8-2036-1-17-3

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1981
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: FTX
Övrigt: Gräsklippning samt snöskottning sköter varje bostadsrättsinnehavare av sitt "område". Övriga gemensamhetsytor sköts av extern firma.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s brf Trädgården i Huskvarna
Organisationsnummer: 716403-1515
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 8-2036-1-17-3
Antal lägenheter: 47
Antal lokaler: 0

Ekonomiskt stabil HSB-förening.
Inga avgiftsändringar inför 2020 enligt senaste årsredovisning.

TV och bredband: Grundutbud av tv-kanaler samt bredband via ComHem, ingår i avgifterna.

Föreningens renoveringar

Fiber kommer troligtvis att dras in under 2020.

- Fasadrenovering (16-18)
- Ventilationsarbete (16)
- Nya takrännor och plåt (15-16)
- Dräneringsarbete (15)
- Renovering av plattor (14-15)

Energideklaration

Energiförbrukning: 112 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät. Grundutbud av tv-kanaler via ComHem ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via ComHem ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 776 SEK / mån
Värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler och bredband via ComHem, dubbla förråd samt tvättstuga ingår i månadsavgiften.

Driftskostnad

380 SEK varav:
Försäkring: 80 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Notera att bostadsrättstillägget bekostas av bostadsrättsföreningen. Viss avvikelse kan förekomma.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.79800 %
Andel av årsavgiften: 3.79800 %
Reparationsfond: 2 811 SEK

Renoveringar

Fiber kommer troligtvis att dras in under 2020. Nya fönster har diskuterats.

- Fasadrenovering (16-18)
- Ventilationsarbete (16)
- Nya takrännor och plåt (15-16)
- Dräneringsarbete (15)
- Renovering av plattor (14-15)

Uteplats

Rymlig balkong med tak i härligt väster-läge där eftermiddagssolen avnjutes till utsikten mot Vättern. Plats för både matbord och lounge-del.

Bilplats

Bostadsrättsföreningen har:
12 p-platser. Kösystem. Går att hyra för ca. 100 kr/mån.
10 garageplatser. Kösystem. Går att hyra för ca. 300 kr/mån.

Övriga utrymmen

Gemensamhetslokal, cykelförråd, ett förråd samt tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp finns i byggnad på gården. Ett till separat förråd vid entré.

Övrigt

Bostadsrätten är registrerad som 3rok hos bostadsrättsföreningen men marknadsföres samt disponeras som 4rok.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy