Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 SEK
Adress
Persgatan 51, Norr, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
5 001 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till denna ytsmarta tvåa om 84 kvm med bästa läge på populär adress. Här finner man en attraktiv lägenhet med genomtänkta ytor och god disposition. Här erbjuds det stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp som bidrar till den luftiga känslan som lägenheten har. Vidare har vi ett trevligt kök, badrum, vardagsrum och ett stort sovrum.
Badrummet har klinkergolv med och kaklade väggar. Vardagsrummet rymmer en större soffgrupp för stora sällskapsbjudningar.

Man har ett källarförråd på cirka 5-6 kvm och tvättstuga i källaren.

Här bor man i en trivsam och välskött förening. Föreningens ekonomi är god och det finns inga planer på att höja avgifterna.

Sammantaget en perfekt bostad för paret eller den lilla familjen som vill bo tryggt med närhet till både strand, skog och stad. Måste ses på plats!
Välkommen hem!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Du välkomnas in till en ljus hall med avhängning direkt till vänster. Samtliga väggar är ljusa och slätspacklade, på golvet är det plastmatta.

KÖK
Trevligt kök med plats för större arbetsyta samt matbord för 4-6 personer. Fräscha vita köksluckor. Ljusa väggar samt plastmatta på golvet. Välutrustat kök med kyl/frys, spis/ugn, köksfläkt och diskmaskin.

BADRUM
Stort badrum med ljusa färger. Handfat med förvaring, spegelskåp, wc och badkar.

VARDAGSRUM
Socialt rum med plats för större soffgrupp. Stora fönster som bjuder på härligt ljusinläpp. Parkett golv och ljusa väggar.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och eventuellt skrivbord och förvaring. Garderober finns.

BALKONG
Balkong i västerläge som möjliggör härliga sommardagar.

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Norra Potalen.pdf Årsredovisning Brf Norra Portalen 180101-181231.pdf

Bostadsfakta

Kommun

HELSINGBORG CAROLUS 24, Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 84 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

021

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1936
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Brf Norra Portalen
Lägenhetsnummer: 021
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Bredband via fiber.

Månadsavgift

Avgift: 5 001 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 9.74567 %
Andel av årsavgiften: 9.74567 %

Bilplats

5 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
2 garageplatser. Går att hyra för 1000kr/månad. Till garagesplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy