Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 695 000 SEK / som utgångspris
Adress
Konsertgatan 9, Kaverös, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78.5 kvm
Avgift
3 205 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

OMTYCKT OMRÅDE

BEKVÄMT BOENDE utan trappor. Smakfulla och tilltalande materialval genom hela bostaden. Fräscht renoverat kök och utgång till härlig inglasad balkong. Mycket låg månadsavgift då föreningen är SKULDFRI. Tv, Bredband och telefoni ingår i avgiften. Härifrån har ni närhet till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som Frölunda Torgs otroliga utbud av affärer. Kaverös centrum har ni på promenadavstånd. Gym med bastu, biljardrum och föreningslokal finns 20 meter från bostaden. Till spårvagnshållplatsen Nymilsgatan tar ni er på några minuter.

Beskrivning

Välkommen till en fin lägenhet med en bra planlösning. Hallen har plats för förvaring i flera garderober. Vitmålade/ vitmålad träpanel väggar och laminatgolv.

Till höger kommer ni till sovrum 1. Detta rum har gott om plats för större säng och även ett skrivbord om ni önskar det. Här inne finns en stor skjutdörrsgarderob till förvaring.

Från det här rummet har ni även utgång till den inglasade balkongen med fin utsikt över den mysiga innergården. Vitmålade väggar/ snygg vit trävägg och likadant golv som i hallen.

Till vänster i hallen finns sovrum 2. även detta rummet är rymligt och har plats för större säng. Det är gott om ljus i rummet tack vare en hel vägg med fönster som ger ljusinsläpp. Vitmålade väggar och likadant golv som i det andra sovrummet.

Vardagsrummet är stort och rymligt och här finns plats för både soffgrupp och matsalsgrupp om ni önskar det. även här finns ett stort fönsterpartie som sprider gott om ljus till rummet. Vitmålade väggar och vackert parkettgolv.

I hallen finns toaletten som är praktiskt separerad från badrummet. Vit våtrumstapet och klinkergolv.

Badrummet når ni från toaletten eller från tvättstugan. Utrustningen består av toalett, badkar och handfat. Vitkaklade väggar/ målade väggar och våtrumsmatta på golvet.

Från badrummet når ni tvättstugan via en skjutdörr. Här finns det en tvättbänk med ho, tvättmaskin. Här är det även ett fönster som ger ljusinsläpp. Vit Kaklade väggar/målade väggar och våtrumsmatta på golvet.

Det renoverade köket är välvårdat och inbjudande med sin stilfulla standard och praktiska utformning. Köksluckorna går fräscht i vitt och arbetsytorna i mörkt laminat. Utrustningen består av: kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn, diskmaskin, induktionshäll och rostfri fläktkåpa. Här är det inlagt nytt parkettgolv. Matplatsen är belägen vid fönstren med utsikt mot grönskan och gården.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning-2016-2017 BRF Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 78.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

279

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Göteborgshus nr 34
Organisationsnummer: 757201-7510
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 279
Antal lägenheter: 311
Antal lokaler: 4

Föreningen omfattar 311 lägenheter och har god ekonomi.
Orkestergatan 1-31, Tunnlandsgatan 8-24 samt Konsertgatan 1-13.
Innergården är stor och grönskande med en härlig lekplats för barnen och möjligheter till utomhusaktiviteter och grillning. Stamrenovering är genomförd och har skett genom rörstamsinfordring (relining).

Mer information på hemsidan: www.goteborgshusnr34.se

Parkering: Göteborgshus 34 har ett parkeringshus vid Orkestergatan.
Parkeringshuset består av tre plan; övre däck utan tak, mellandäck och nedre däck under tak.
På övre däck finns en sektion för personbilar och en sektion för husvagnar/husbilar. Mellandäck har p-platser för personbilar och eget garage för mopeder. Nedre däck har p- platser för personbilar samt ett rum med MC-platser. Totalt finns det cirka 330 platser. Numera finns det också 30 laddningsstationer för elbilar. Föreningen har nyligen tecknat avtal med Sunfleet biluthyrning vilka har plats på gästparkeringen på Orkestergatan 15, mer information om SunFleet finns på https://www.sunfleet.com.

För att hyra en p-plats eller köpa en tagg (nyckelbricka) kontakta Kurt Svensson: telefon 031-493392 eller 0705-493392. Vid uppsägning av en p-plats kontakta Riksbyggen Västerås
0771- 860 860
Priserna för parkeringsplatserna finns på föreningens hemsida.

TV och bredband: ComHem Digital Tv Small ingår i månadsavgiften (Utbud av kanaler finner ni på föreningens hemsida).
Avtalet bredband medium 10 och telefoni small ingår i månadsavgiften. Leverantör Com Hem.

Gemensamma utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, förråd samt matkällare i markplan, biljardrum (ej någon avgift), pingisrum (ej någon avgift), samlingslokal (avgift på 300 kr) och tvättstuga i angränsande trappuppgång nr 5 med grovtvätt. Gymmet och bastun har ni tillgång till på Konsertgatan nr 13. Det finns även möjlighet att låna alla möjligheter av verktyg typ slagborrmaskin eller tapetbord.

Föreningens ekonomi

Obelånad förening där månadsavgiften sänktes under 2014 med 3% och därefter varit oförändrad.

Föreningens renoveringar

2008-2009 utfördes stamrenovering viarörstamsinfodring (relining) och utbyte av avloppsstammar.
2009 målades balkongräcken om.
2010 målades entrédörrar och energideklaration av fastigheten skedde.
2011 installerades nya tvättmaskiner i samtliga tvättstugor.
2013-2014 byte av takpapp.
Kommande:
Utbyte av befintliga fasadbelysningar
Reparation av diverse betongskador
Förstärkning av pakeringsdäcket.
Markarbeten med rabatter
Betongarbeten på loftgångarna

Månadsavgift

Avgift: 3 205 SEK / mån
i avgiften ingår värme, vatten, kabel-Tv och bredband.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.33411 %
Andel av årsavgiften: 0.33414 %

Bilplats

Göteborgshus 34 har ett parkeringshus vid Orkestergatan.
Parkeringshuset består av tre plan; övre däck utan tak, mellandäck och nedre däck under tak.
På övre däck finns en sektion för personbilar och en sektion för husvagnar/husbilar. Mellandäck har p-platser för personbilar och eget garage för mopeder. Nedre däck har p- platser för personbilar samt ett rum med MC-platser. Totalt finns det cirka 330 platser. Numera finns det också 30 laddningsstationer för elbilar. Föreningen har nyligen tecknat avtal med Sunfleet biluthyrning vilka har plats på gästparkringen på Orkestergatan 15 (100m från lägenheten) mer information om SunFleet finns på https://www.sunfleet.com.

För att hyra en p-plats eller köpa en tagg (nyckelbricka) kontakta Kurt Svensson: telefon 031-493392 eller 0705-493392. Vid uppsägning av en p-plats kontakta Riksbyggen Västerås
0771- 860 860
Priserna för parkeringsplatserna finns på föreningens hemsida.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy