Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Högsbacksgatan 49, Harvestad, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
100 kvm
Avgift
4 974 SEK / mån
Rum
4 rum

Välkomna till ett mycket trivsamt och påkostat radhus med otroligt snygga materialval om 100 välplanerade kvadrat. Här bjuds det på stora fönster och en takhöjd på ca 2.5 m som tillsammans skapar en fantastisk atmosfär i bostaden. Här bor ni i ett nästintill nytt radhus från 2018 med rätt solläge och trevligt gavelläge. Stor och fin trädgården med en trivsam uteplats som ligger med ett skyddat läge där man kan njuta njuta av många härliga soltimmar. Fin staket ramar in trädgården.

Radhuset är fördelat på två plan med kök, vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier mot baksidan och trädgården. Det vita, stilrena köket är från kvalitativa HTH med vitvaror från Siemens och tillbyggt med extra skåp- och bänkförvaring. Köket erbjuder generösa ytor med plats för matbord lagom för sex till åtta gäster. På entréplan finns även ett smakfullt helkaklad våtrumsmiljö och en praktiskt groventré med tvättstuga.

En trappa upp finner vi den mer privata delen. Här finns 2 sovrum i dagsläget, men det går att göra ytterligare ett sovrum för den som önskar. Utöver sovrum finns en klädkammare samt ett snyggt helkaklad badrum.

På husets entrésida finns en mindre stenlagd uteplats med plats för ett caféset. Genomfartstrafiken i området är begränsad och bilarna har sin egen plats i gemensam carportlänga. Resultatet blir en lugn och trygg plats med utrymme för barnens lek.

Harvestad är ett nyare område, nära stadsdelen Ullstämma och Hjulsbro. Här finner ni ekskog och hagar inpå knuten. Landeryds hembygdspark ligger precis i närheten, precis som Landeryds golfklubb, som har tre natursköna banor att välja mellan. Här finns även ett helt nytt gym, Friskis och Svettis. I området finns flera affärer med bl.a. mataffären Östenssons med post och apotekservice, Blomstertorget och pizzeria m.m. I området finns även bra kommunikationer med buss och cykelförbindelser in till city. Här i Harvestad finns förskolor, två skolor och lekplatser - perfekt för barnfamiljen!

Beskrivning

Entréplan

Redan vid hallen möts vi av en härlig känsla av nytt och modernt!
Direkt innanför dörren ligger grått klinkergolv som sedan går över till ett vitlaserat ekplankgolv, som ä genomgående för denna bostad. Väggarna i hallen har en smakfull mönstrad tapet. Här finns även plats för ytterkläder

På entréplan finns golvvärme och övre plan har radiatorer.

Till vänster in ligger ett av bostadens två våtutrymmen.
Snyggt helkaklat duschrum med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Här finns dusch med vikbara duschväggar, wc, handfat med spegelskåp över samt handdukshängare och praktiskt vädringsfönster.

Vardagsrum och kök går i öppen planlösning vilket bidrar till en fantastisk rymt och känsla.

Vardagsrum med stora fönster samt utgång till uteplatsen med stort trädäck i bästa söderläge. Rummet är lättmöblerat och ger plats för en stor soffa med tv och extra bokhyllor/vitrinskåp för den som önskar.

Vill man stänga igenom mellan kök och vardagsrum så går det med enkelhet att sätta upp en vägg.

Kök
Stilrent och påkostat kök från HTH med vit skåpsinredning, svart bänkskiva med vitt liggande kakel över. Kaklet är satt i halvförband. Under överskåpen finns spotlights för bra arbetsbelysning. Köket är utrustat med hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn och spishäll samt köksfläkt. Den maskinella utrustningen är i vit och från Siemens. I köket finner ni stora fönster och även här med utgång till den härliga uteplatsen/trädgården.

Tvättstuga/groventré
Innan för köket nås den rymliga tvättstugan/groventrén med plats för både tvätt och förvaring. Tvättstugan har grått klinker på golv och erbjuder gott om förvaring med flera skåp och dessutom med förråd under trappen. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och tvättställ.

Övre plan
Vi möts av ett ljust och luftigt allrum, som går att göra om till ett sovrum om så önskas.
Genomgående vitlaserat ekplankgolv.
Här finns två sovrum som erbjuder bra förvaring i form av en klädkammare och skjutgarderober.

På övre plan finns bostadens andra våtutrymme.
Duschrum med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Här finns ett stort fönster, duschplats med takdusch, wc, handfat i kommod med spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 100 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 2-3 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber via utsikt

Månadsavgift

Avgift: 4 974 SEK / mån
I månadsavgiften ingår carport i länga, brf-tillägg och sopsortering

Driftskostnad

1 596 SEK varav:
Uppvärmning: 657 SEK
Försäkring: 120 SEK
VA: 200 SEK
Elektricitet: 619 SEK
VA avser vatten och detta är en schablon på 200 kr som läggs på månadsavgiften varje månad. Avläsning och korrigering sker sedan 2 ggr per år.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Huset är beläget med ett fint gavelläge med staket som ramar in. Härlig uteplats i bästa söderläge, nästintill befriad från insyn. Trädgården är stor med gräsmatta och häck. Här har du sol i stort sett hela dagen. På framsidan finns ett plattsatt uteplats med plats för cafébord.
I trädgården finns även tillhörande förråd.

Bilplats

Carportplats ingår i månadsavgiften. Föreningen har även gott om besöksparkeringar i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy