Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Högsbacksgatan 49, Harvestad, Linköping
Typ
Bostadsrättsparhus
KVM
100 kvm
Avgift
4 974 SEK / mån
Rum
4 rum

GAVELHUS MED STOR TRÄDGÅRD

Välkomna till ett mycket trivsamt och påkostat radhus med otroligt snygga materialval om 100 välplanerade kvadrat. Här bjuds det på stora fönster och en takhöjd på ca 2.5 m som tillsammans skapar en fantastisk atmosfär i bostaden. Här bor ni i ett nästintill nytt radhus från 2018 med rätt solläge och trevligt gavelläge. Stor och fin trädgården med en trivsam uteplats som ligger med ett skyddat läge där man kan njuta njuta av många härliga soltimmar. Fin staket ramar in trädgården.

Radhuset är fördelat på två plan med kök, vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier mot baksidan och trädgården. Det vita, stilrena köket är från kvalitativa HTH med vitvaror från Siemens och tillbyggt med extra skåp- och bänkförvaring. Köket erbjuder generösa ytor med plats för matbord lagom för sex till åtta gäster. På entréplan finns även ett smakfullt helkaklad våtrumsmiljö och en praktiskt groventré med tvättstuga.

En trappa upp finner vi den mer privata delen. Här finns 2 sovrum i dagsläget, men det går att göra ytterligare ett sovrum för den som önskar. Utöver sovrum finns en klädkammare samt ett snyggt helkaklad badrum.

På husets entrésida finns en mindre stenlagd uteplats med plats för ett caféset. Genomfartstrafiken i området är begränsad och bilarna har sin egen plats i gemensam carportlänga. Resultatet blir en lugn och trygg plats med utrymme för barnens lek.

Harvestad är ett nyare område, nära stadsdelen Ullstämma och Hjulsbro. Här finner ni ekskog och hagar inpå knuten. Landeryds hembygdspark ligger precis i närheten, precis som Landeryds golfklubb, som har tre natursköna banor att välja mellan. Här finns även ett helt nytt gym, Friskis och Svettis. I området finns flera affärer med bl.a. mataffären Östenssons med post och apotekservice, Blomstertorget och pizzeria m.m. I området finns även bra kommunikationer med buss och cykelförbindelser in till city. Här i Harvestad finns förskolor, två skolor och lekplatser - perfekt för barnfamiljen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy