Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 950 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Pilvägen 38, Helenelund, Sollentuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
4 509 SEK / mån
Rum
3 rum

Fräsch 3:a högst upp med områdets bästa läge!

Välkommen till en totalrenoverad lägenhet med områdets bästa läge! Högst upp i huset med insynsskyddat läge. Genomgående planlösning med härlig utsikt åt båda hållen. Stor, solig balkong med milsvid utsikt. Fräscht kök med matplats för 6 personer, renoverat, helkaklat duschrum/wc med bra duschplats och tvättpelare. Två bra sovrum och bra förvaringsmöjligheter. Förening med stabil ekonomi. Centralt belägen vid Helenelunds C, nära bussar och pendeltåget som tar 13 minuter till City. Promenadavstånd till Kista C, Sollentuna C och Edsvikens vatten. Flera bra förskolor och skolor i området.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Sollentuna kommun, Skattesats 31.24%.

Församling

Sollentuna.

Storlek

Boarea 78 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1601

Våning / hiss

Våning 6 av 6.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Härden 117
Organisationsnummer: 769611-8913
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1601
Antal lägenheter: 120
Antal lokaler: 3

Brf Härden 117 bildades 2005-11-14. Fastigheten ligger på Pilvägen 24-46 och består av 120 lägenheter. Totalyta 8 591 kvm. Total lokayta 223 kvm.

Fastigheten ligger i ett mycket omtyckt område i direkt anslutning till mataffär, restaurang, gym, vårdcentral, tandläkare & trafikskola. Bussar (även nattbuss) och pendeltåg finns ett stenkast från fastigheten. En resa till Stockholm Central tar endast 13 minuter med pendeltåget.

Parkering: Parkeringsplatser
Föreningen har 21 st p-platser (separat kö).
Parkeringsplatserna kostar 250 kr/mån.Garageplatser

Föreningen har 55 st garageplatser med bur (separat kö).
Garageplatserna kostar 540-1350 kr/mån beroende på storlek. (45 kr/kvm)
Det finns också 3 st MC-burar i prisspannet 135-450 kr/mån.

TV och bredband: Det finns både analog- och digital-tv till samtliga lägenheter via Sollentuna Energi.
Föreningen har tecknat ett avtal som ger alla lägenheter i fastigheten en anslutning med 8 analoga TV-kanaler samt möjlighet till digitalt utbud från tre underleverantörer.

Det analoga utbudet ingår i avgiften/hyran. För att se dessa behöver du inga digitalboxar och man kan titta på flera TV-apparater samtidigt.


Bredband från Bahnhof ingår i avgiften i alla lägenheter.
För att kunna använda internet så måste du registrera dig som kund hos Bahnhof.

Gemensamma utrymmen: Förråd
Till varje bostadslägenhet ingår ett förråd.
Förråd finns antingen på vinden, källaren eller i lägenheten.
Det finns ytterligare 22 st förråd som kan hyras separat med storlek från 3 kvm upp till 33 kvm. Förrådshyran är 30 kr/kvm och månad.

Tvättstuga
Gemensam tvättstuga finns i en separat byggnad på gården.
Tvättstugan är belägen vid trappan mot Pilvägen.
Du reserverar tid på en elektronisk lista i tvättstugans entré.
En grovtvätt och två separata tvättrum

Föreningens renoveringar

2015/16- Stambyte
2016- Renovering av gård samt balkonger.

Månadsavgift

Avgift: 4 509 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Stor, solig balkong med milsvid utsikt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy