Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kompanigatan 62, Hagaberg, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59.5 kvm
Avgift
3 855 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch 2a med stor och inglasad balkong

Här välkomnas du till en charmig och fräsch lägenhet som är i riktigt bra skick. En optimalt planerad 2a med fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och härlig atmosfär .

Lägenheten är väldisponerad med ett stort sovrum, ljus sällskapsdel med stora fönsterpartier och med utgång till stor balkong som erbjuder utsikt över den härliga innergården. Ett smakfullt kök i vitt med en trivsam matplats, badrum med dusch och egen tvättmaskin och torktumlare.

En riktig guldkantad pärla med cykel/ gångavstånd till såväl city, Universitetssjukhuset som till universitetet men med ett stenkast från Tinnerö eklandskap. Bra bussförbindelse till city, resecentrum och universitetet.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande och praktisk hall med klädhängare, hatthylla och platsbyggda garderober. Hallen har mönstrad tapet och mörkt golv.

Kök
Ett modernt och fint kök med generösa arbetsytor och en matplats med gott om utrymme för ett bord och stolar.

Vardagsrum
Ett rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och vacker utsikt. Rummet har tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är ljust och mysigt med platsbyggda garderober och fint ljusinsläpp. Vackra tapeter och parkettgolv.

Badrum 1
Ett praktiskt, fräscht och smakfullt badrum med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och duschvägg. Klinkergolv och kaklade väggar.

Dokument (pdf)

BRF_Grenadjären_Stadgar.pdf Årsredovisning 2018, Grenadjären 1 Riksbyggen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 59.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1223

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2007

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Grenadjären 1
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1223
Antal lägenheter: 73
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen Grenadjären är en förening i Riksbyggens regi och har funnits sedan 2006. Idag har föreningen 73 lägenheter och ligger belägen i området Hagaberg i Linköping.

Området, där husen ligger, har tidigare varit garnisonsområde för regementena A1, I4 och T1. 1997 lades det sista regementet ned och därefter har området förnyats, bl.a. genom en rad nybyggnationer av bostadsrätter.

Föreningen har en egen hemsida www.brfgrenadjaren.se

Gemensamma utrymmen: Föreningen erbjuder gäst lägenhet/styrelserum. Lokalen är utrustad med kök med kokplattor, kyl, badrum med dusch, bäddsoffa (med plats för 2 vuxna). Det finns också två st. extra sängar.

Föreningens tvättstuga är placerad i källaren mellan Kompanigatan 60 och 62. Här finns en stor tvättmaskin, mangel och torkskåp. Lokalen har också en toalett.

Förening har tre cykelförråd inomhus och två cykelställ ute. Förråden finns i Kompanigatan 60-62 och Kompanigatan 64-66 samt cykelhuset mitt på gården.

Det finns även en grill som är placerade mot övningsområdet, nedanför grässlänten i vårt skogspart.

Miljöstation finns på gården.

Månadsavgift

Avgift: 3 855 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabeltv

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Uppskattade siffror

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.03669 %
Andel av årsavgiften: 1.03671 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy