Länk kopierad!

Visningar

sön 27 okt 14:00 - 14:30
Anmälan görs på annonssidan under boka visning- välkommen hem!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 450 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Larmvägen 16B, Fredriksdal, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
97.5 kvm
Avgift
6 003 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 4:a om 97 kvm! Stabil förening, låg avgift samt stor balkong i soligt söderläge!

Varmt välkommen till Larmvägen 16B och denna fyra-rummare om 97 kvm. Här finns möjligheten att flytta in i en välplanerad bostad med goda sällskapsytor för en större familj.

Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, snyggt träkök med matplats för 6-8 personer. Socialt vardagsrum med gott om ljusinsläpp och plats för större soffgrupp. Vidare erbjuds en gäst-wc samt ett badrum som renoverades i samband med stambytet. Lägenheten ligger placerad en trappa upp och erbjuder en stor inglasad balkong med fri sikt i soligt söderläge.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat ett barnvagnsrum, cykelparkering, lekplats, parkeringsmöjligheter samt en vacker innergård.

Här bor du vid ett av Fredriksdals trevligaste lägen - bara ett stenkast från Ica Maxi, CityGross, skola och dagis! Med en kort promenad når du Fredriksdal museer och trädgårdar, och med några minuters bilfärd står du utanför Väla Centrum.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Beskrivning

HALL
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande, öppen, praktisk och lättmöblerad hall med inbyggda garderober och säkerhetsdörr. Hallen har vita väggar och laminatgolv.

KÖK
Rymligt och påkostat träkök från med generösa arbetsytor, matchande köksbänk och matplats för 6-8 personer. På golvet vilar både stengolv och parkett, fint kombinerade. Utrustningen består av ugn, kyl, frys och diskmaskin.

SOVRUM X3
Tre rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Vita väggar och laminatgolv.

BADRUM
Ett helkaklat badrum med kombinerad kakel/klinker på väggar och golv. Badrummet är utrustat med: handfat, toalett, duschhörna och förvaringsskåp.

GÄST-WC
Praktisk äldre gästtoalett med handfat och wc.

BALKONG
Lättmöblerad inglasad balkong som nås direkt via vardagsrummet. Balkongen ger oss en fri sikt och befinner sig i soligt söderläge.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brf Fredriksdal.pdf Stadgar Brf Fredriksdal (1).pdf Årsredovisning Brf Fredriksdal 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 97.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

0193

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
En trappa upp.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1970
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Fredriksdal i Helsingborg
Organisationsnummer: 743000-1086
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0193
Antal lägenheter: 232
Antal lokaler: 7

Föreningen äger fastigheten Fronten 1, i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Larmvägen 2-18. Första inflyttning skedde år 1965. Föreningen har 232 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 18.814 m2 samt 7 hyresrättslokaler på totalt 393 m2. I föreningen finns även några mindre förrådslokaler för uthyrning. Föreningen har 128 bilplatser i parkeringshus.

Föreningens renoveringar

De senaste åren har föreningen bytt ut alla ytterdörrar till säkerhetsdörr (2015) samt genomfört stambyte med badrumsrenovering (2011).

TV

Grundutbud från Comhem.

Internet

Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 6 003 SEK / mån

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.49962 %
Andel av årsavgiften: 0.49962 %

Uteplats

Har balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy