Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Tullgatan 4, Centrum, Landskrona
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
122.9 kvm
Avgift
6 278 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbart parhus med takterrass och trädgård!

Har du också drömt om en egen oas att komma hem till? I urbana miljöer där avkoppling och rekreation kan få utrymme? I så fall, välkomna hem till Tullgatan 4. Det vitputsade bostadsrättsparhuset i tre plan erbjuder inte bara hög boendekvalité med genomgående exklusiva materialval och öppna planlösningar. Utan såväl en fantastisk takterrass i västerläge som badar i sol och en alldeles egen täppa i marina miljöer med föreningens pool och soldäck utanför dörren!

Beskrivning

Entrén ger plats åt välkomnande hälsningsfraser och goda ytor för förvaring. Smart och snygg klinkers i granitkeramik på golv och väggarna är vitmålade. Bostadens större badrum bjuder på tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk som funkar utmärkt som avlastningsyta eller som ytterligare förvaring om inte överskåpen eller kommoden skulle vara tillräcklig. Det moderna och stilfulla golvet i klinkers av granitkeramik höjer känslan för hemtrevnad tillsammans med de vitkaklade väggarna. Porslin i vitt gifter sig fint tillsammans med duschväggar av glas och kromade detaljer. Ett litet vädringsfönster ger ett mysigt ljusintag i norrläge.

Vidare når vi det fantastiska köket i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Golv pryds av enstavsparkett och väggarna är vitmålade. Vinkelköket från HTH i vitt utförande är otroligt tilltalande. Blygsam och minimalistisk smak som tillsammans med vardagsrummet gifter sig otroligt fint. Bänkskiva är av massiv ek och handtag i läder. Utöver detta hel kyl och frys, diskmaskin, spishäll samt fläkt. Trädgården i österläge är insynsskyddad och trädäcket ger en ombonad känsla. Här finns dessutom ett förvaringsutrymme för diverse pryttlar.

På bostadens mellersta plan huserar de tre sovrummen med utsikt över föreningens marina miljöer. Master bedroom dessutom med fönster i två lägen och goda förvaringsmöjlighet i garderober i två av sovrummen. Bostadens andra badrum är beläget här med det stilrena klinkergolvet i granitkeramik, vitkaklade väggar, dusch med glasdörrar, vitt porslin och ett litet vädringsfönster för extra ljusinsläpp.

På bostadens övre plan välkomnas vi av en härlig rymd i ett stort sällskapsrum med tilltagna fönster i väster och vitmålade väggar tillsammans med den återkommande snygga enstavsparketten. Den otroliga takterrassen i soldränkta väster bjuder på ett praktiskt förvaringsutrymme för diverse utemöbler samt goda ytor för umgänge i en ostörd miljö.

Dokument (pdf)

BRF Stadgar BRF Årsredovisning

Bostadsfakta

Kommun

Havsörnen 4, Landskrona kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Landskrona, del.

Storlek

Boarea 122.9 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

21001

Våning / hiss

Hiss finns ej.
Hiss finns i Flerbostadshuset

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2018
Byggnadstyp: Parhus och flerfamiljshus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Hamnoasen
Organisationsnummer: 769631-3704
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21001
Antal lägenheter: 26
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 6 byggnader varav 10 bostadsrättslägenheter i parhus och 16 bostadsrättslägenheter i flerbostadshus. Föreningens tomt är friköpt och bostäderna är belägna längs adresserna Kungsgatan 5, Stora Strandgatan samt Tullgatan. Till föreningen hör en gemensam pool samt en gemensam takterrass. Innergården är fantastisk och bjuder på ett fint poolområde, vackra planteringar och träd som verkligen gör detta till en oas.

Månadsavgiften är en kallhyra och kostnader för varmvatten, värme, el, kabel-tv ingår ej. Det finns inga beslut om kommande avgiftshöjningar, föreningen följer en underhållsplan.

SBC står för såväl den tekniska- som den ekonomiska förvaltningen.

Parkering: Föreningen tillhandahåller 15 parkeringsplatser om 357 kr/mån. Separat kö tillämpas. Gratis parkering i området.

TV och bredband: Fiber via Landskrona Stadsnät. Leverantör väljs och bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Gemensamma utrymmen: Det finns ett miljörum i flerbostadshuset som kan nyttjas av föreningens medlemmar och möjligheter till att parkera sina cyklar på innergården

Föreningens renoveringar

Finns inga beslutade.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 6 278 SEK / mån
Inkl. vatten

Tillträde

Diskuteras

Gårdsplats/innergård

Fantastisk innergård med gemensam pool som andas ledighet och avkoppling. På den gemensamma takterrasser kan man njuta av storslagna vyer över såväl Öresund som Sofia Albertina. Här finns även odlingsmöjligheter i planteringslådorna som tillhör bostaden.

Driftskostnad

1 264 SEK varav:
Uppvärmning: 550 SEK
Försäkring: 164 SEK
Elektricitet: 550 SEK
Enligt säljarens information och kan variera beroende på antal personer i hushållet, leverantör samt den enskilda förbrukningen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.08300 %
Andel av årsavgiften: 5.08347 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen tillhandahåller 15 parkeringsplatser till en kostnad om 357kr/mån. Separat kö tillämpas. Gratis parkering i området.

Närområde

Allmänt om området: Landskronas arkitektoniskt vackra stadskärna erbjuder många kulturella upplevelser med museum, teater och konsthall. Stadslivet är rikt med restauranger, shopping och fina platser som Citadellet och Kaptensgårdens skulpturpark.

Här bor du granne med havet mitt i den expansiva Öresundsregionen. Staden gör långsiktiga satsningar på skola och skapar en attraktiv miljö för kreativa entreprenörer, näringar och företag som vill växa.

Från Landskrona är det nära till allt och till tågstationen kan man ta en av stadens karakteristiska trådbussar. Med tåget är man på bara 13 min i Helsingborg, 16 min i Lund och 28 min i Malmö. Närheten till E20 och E6 gör också bilpendling smidig. Dessutom ligger det tre flygplatser på mindre än en timmes resväg från Landskrona.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy