Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Blystigen 2, Galgberget, Falun
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78.7 kvm
Avgift
4 917 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TOPPFRÄSCH ETAGELÄGENHET I ATTRAKTIVT OMRÅDE!

Välkommen till denna rymliga och smakfulla etagelägenhet om ca 80 kvm! Detta boende präglas av ljusa, stilfulla och påkostade materialval vilket i kombination med det lugna området skapar ett hem att trivas i! Lägenhetens planlösning är optimalt planerad och erbjuder en härlig känsla av rymd genom dess sociala ytor. Entréplan har en praktisk och rymlig hall med ett renoverat badrum med kakel och klinker i direkt anslutning. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen, påkostat kök med vinkyl, goda arbetsytor och plats för middagsbord. En trappa upp finns två rymliga sovrum med plats för större säng och garderob varav ett med "fransk" balkong samt ett större badrum med wc, spegelskåp, kommod och badkar/dusch samt möjlighet att med enkelhet koppla in tvättmaskin.

Här bor du i ett lugnt och väldigt trevligt område i en stabil förening, i direkt närhet till lägenheten finns dagis, promenadstråk och den härliga naturen!

Från Galgberget har du närhet till Faluns centrum, livsmedelsbutiker, pizzeria, dagis och skola. Golfbana, slalombacke och ridhus ligger enbart en kort cykeltur bort.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en funktionell och inbjudande hall med hatthylla och klädhängare. Hallen har vita väggar och mörkt klinkergolv.

Kök
Ett rymligt, socialt och påkostat kök med generösa arbetsytor, rejäl köksbänk, bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Ett välplanerat och ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp, utgång till den härliga balkongen och stora samt lättmöblerade ytor. Rummet har vita väggar och vitlaserad ekparkett.

Sovrum 1
Här finner du ett harmoniskt sovrum med rymliga garderober och fint ljusinsläpp. Rummet har ljust golv och ljusa väggar.

Sovrum 2
Ett lättmöblerat sovrum med plats för stor säng och plats för garderob. Ljusa väggar och ljust golv.

Badrum 1
Ett fräscht badrum med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Badrum 2
Stort badrum med våtrumstapet och våtrumsmatta. Här finns toalett, dusch, badkar, badrumsskåp och handfat.

Balkong 1
En trevlig och mysig balkong med lättmöblerade ytor.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Film

Bostadsfakta

Kommun

Falun kommun.

Storlek

Boarea 78.7 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

203091001-0055

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1991

Föreningen

Föreningens namn: Sbc:S Bf Nedre Gruvriset
Organisationsnummer: 716456-9688
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 203091001-0055
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabel-TV-nät via Com hem.

Internet

Bredband- Netit. (250 kr/månad, 100/100 mbit uppkoppling)

Månadsavgift

Avgift: 4 917 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv
"Tillägg" för köksfläkten tillkommer med 150 kr i månaden.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.12149 %
Andel av årsavgiften: 2.08108 %

Uteplats

En rymlig balkong med utgång från vardagsrum samt en mindre balkong med utgång från sovrummet.

Bilplats

Det finns 17 st parkeringsplatser och 30 st garageplatser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy