Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

sön 12 jan
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vårbruksvägen 74, Västerhaninge, Västerhaninge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
92 kvm
Avgift
4 081 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Barnvänligt och fint!

Välplanerat och fint BRF-radhus i hög standard i populärt och barnvänligt område. Här bor du med tre bra sovrum, två badrum och halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fin uteplats med altan på baksidan i söderläge. Naturen runt hörnet och Västerhaninge Centrum med de flesta bekvämligheter!

Beskrivning

Välkommen till fina Vårbruksvägen!

Nybyggt och fint brf-radhus med allt man kan önska! Stod färdigt och tillträddes november 2018 av nuvarande ägare.

Hall som praktiskt är inrett med klinkergolv och stor skjutdörrsgarderob från golv till tak. Vita väggar och plast för enkel möblering.

Vi når direkt in till köket som är inrett med vita luckor och lådfronter, mörk bänkskiva med vitt kakel ovan och en matplats för 4-6 personer. Här finns gott om arbetsyta, induktionshäll, diskmaskin, kyl samt frys i fullhöjd, ugn och mikro. Ekparkettgolv och vita väggar.

Intill entrén finns duschrummet som är inrett med mörk klinkergolv, vitkaklade väggar, glasduschhörna, kommod, WC badrumsskåp och vattenburen golvvärme som i hela undre plan.

Tvättstuga med grovtvättställ, tvättmaskin samt torktumlare och NIBE värmepanna. Gott om förvaring i form av flera väggskåp och gott om arbetsyta.

Vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning mot kök som är inrett med ekparkettgolv och vita väggar. Stort fönster från golv till tak mot baksidan och altanen. Möjlighet att dela av till barnrum/kontor/klädkammare för den som önskar.

Utgång till baksidan med gräsmatta och trädäckad altan. Förråd på tomten.

Övre plan bjuder på tre sovrum och duschrum.

Sovrum 1 är inrett med ekparkettgolv och vita väggar, stor garderob / klädkammare bakom skjutdörrar från golv till tak.

Sovrum 2 är inrett med ekparkettgolv och vita väggar. 1 garderob.

Sovrum 3 är inrett med ekparkettgolv och vita väggar. 1 garderob.

Duschrum övre plan är inrett med mörk klinker och vitt kakel. Här finns WC, badkar, tvättställ med kommod och spegelskåp ovan.

Uteplats framsida och uteplats baksida med trädäckad altan och gräsmatta. Kallförråd på tomten och plats för 1 bil på garageuppfarten.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Vårdagjämning.pdf Ekonomisk plan Vårdagjämningen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Storlek

Boarea 92 kvm. Fastum.

Rum

4 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

57

Våning / hiss

Tvåplans BRF-Tadhus
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vårdagjämning
Organisationsnummer: 769634-0376
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 57
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Brf Vårdagjämning är en bostadsrättsförening om 44 lägenheten. Brf Vårdagjämningen bildades 2017-02-23 med inflytt hösten/vintern 2018 och består av total 44 stycken lägenheter fördelat på 40 stycken br-radhus och 4 stycken friliggande hus. Den totala boarean utgör 4 628 kvadratmeter och fördelar sig enligt följande: 24 stycken 4 RoK om 92 kvm
20 stycken 5 RoK om 121 kvm Brf vårdagjämningen äger och förvaltar fastigheten Nödesta 8:266 på en total fastighetsareal om 18 000 kvm.

Ekonomiska förvaltningen sköts av fastum. Parkering i anslutning till varje hus och på gemensam yta i området. Gårdsplats/innergård I föreningen och parkområden med lekplats, redskapsförråd och sopkärl.

TV och bredband: TV/bredband Telia Fiber, i månadsavgiften ingår bredband 100/100 och Tv paket Lagom samt telefoni (debitering efter användning)

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Telia Triple Play

Internet

Telia Triple Play

Månadsavgift

Avgift: 4 081 SEK / mån
Inkl Telia Trippe Play

Driftskostnad

1 761 SEK varav:
VA: 261 SEK
Elektricitet: 1 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.06680 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Inflyttning skedde november 2018.

Uteplats

Stenlagd uteplats framsida. Altan och gräsmatta baksida.

Bilplats

Plats för 1 bil på framsidan.

Övriga utrymmen

Förråd på tomtens baksida finns.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy