Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Henrik Wranérsgatan 1C, Ribersborg, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89 kvm
Avgift
4 883 SEK / mån
Rum
3 rum

Toppskick på Ribersborg med två balkonger och havsglimt!

En riktigt generös trea med två balkonger i öster, hiss från markplan och glädjande planlösning med havsglimt! Gångavstånd till badstrand och badhus!
På en gata som leder mot havet, högst upp på sjunde våningen, med fin utsikt mot både gård och hav ligger detta hemtrevliga boende om hela 89 kvm lugnt och skönt.
Hallen välkomnar med tidsenligt stengolv från byggåret och klassiskt vita väggar. Bra med förvaringsutrymme då klädkammare gömmer en hel del i klädväg samt tre extra garderober.
Köket är riktigt inbjudande och härligt! Vitt med ny inredning från Marbodal tillsammans med stor matplats är en lyckad kombination och vita väggar, slitstark ekparkett och vit kakel lämnar en helhet som är svår att inte tycka om!
Sällskapsrummet är i bra format, rektangelformat och lätt möblerat. Fiskbensparkett tillsammans med vita väggar ger en bra grund till fri möblering. Rummet är riktigt ljust och härligt då stort fönster släpper in rikligt med ljus och utgången till den ena östervända balkongen finns härifrån. Både sällskapsrummet och balkongen bjuder på en underbar utsikt, härifrån ser man både havet och den fina gården!
Även i sovrummet ligger fiskbensparkett och väggarna är ljusa. Både dubbelsäng och en mindre arbetshörna får plats, 4 snygga garderober medföljer köpet! Även i detta rum finns det en separat balkong.
Ytterligare ett sovrum finns det med fönster i öster och söder mot balkongen, ett perfekt arbetsrum eller sovrum med plats för dubbelsäng mm. Fiskbensparkett och ljusa väggar.
Ett boende som höjer sig lite utöver det vanliga, då utsikt, skick och våningsplan är mycket eftertraktat!
Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy