Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mjölnarvägen 18, 10 tr, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75.5 kvm
Avgift
2 822 SEK / mån
Rum
2 rum

Stor 2:a högst upp med balkong i söderläge

Välkommen till denna fina 2:a om 75,5 kvm på våning 10 av 10 på Kvarnholmens bästa adress. Här bor du med närhet till både natur och stadspuls. Ett exklusivt boende med högt i tak, påkostade materialval, fönsterbänkar i natursten och härligt söderläge på balkongen.

Lägenheten har stora sociala ytor med en öppen planlösning och stort vardagsrum. Här finns ett härligt ljusinsläpp från vackert fönster och en trivsam balkong högst upp i huset. Köket är påkostat och smakfullt från Vedum med snygga luckor i svart och detaljer som stänkskydd i kompositsten, spotlights både över och under arbetsbänk och maskinpark i rostfritt från Siemens. Lägenheten har ett rymligt sovrum med trevligt fönster och bra förvaring i stor klädkammare intill. Badrummet är helkaklat i neutrala färger och rymligt med snyggt badkar och takdusch, handdukstork och golvvärme. Här finns även en tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Bostaden är försedd med infälld LED-belysning i tak som ger ytterligare känsla av rymd.

Föreningen har mycket god ekonomi, de sänkte avgiften med 14% i januari 2018 och 15% i april 2019. Just nu uppgår lån per kvadratmeter till 7 751 kronor. Föreningens fastighet Qvarnen Tre Kronor uppfördes 1898 och har varsamt renoverats av Riksbyggen. Idag erbjuder huset ett boende utöver det vanliga. I föreningen finns bland annat eget gym med bastu, stor festlokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp samt övernattningslägenhet.

Qvarnen Tre Kronor uppfördes 1898 och har varsamt renoverats av Riksbyggen. Idag erbjuder huset ett boende utöver det vanliga. I föreningen finns bland annat eget gym med bastu, stor festlokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp samt övernattningslägenhet. På Kvarnholmen finns flera smultronställen som restaurang Don Felice, Crispy pizza bistro samt Arigato sushi och glassfabriken SNÖ. Kommunikationer in till Slussen och Nacka är bra och bra
,busslinje som trafikerar området. Du kan enkelt och smidigt pendla till Nybroplan med pendelbåten (SL) som stannar nästan precis utanför porten.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy