Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK
Adress
Rambogatan 240, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
118.5 kvm
Avgift
7 208 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjevänligt & renoverat!

Välkomna till Rambogatan 240 och detta fina radhus. Här i Rambodal bor ni nära såväl Norrköping city som naturen, samt bekvämligheter såsom skolor, förskolor och livsmedelsbutiker.

På entréplan finner ni de sociala ytorna och på övre plan finns hemmets tre sovrum. Utöver de två våningarna finns en välkomnande framsida med veranda och förråd, på baksidan finner ni en stor altan med spabad och plats för både loungemöbler samt matbord.

Entréplan rymmer ett stort kök med gott om plats för matlagning och middagsbjudningar, ett rymligt vardagsrum med utgång till baksidan, samt en stor hall och ett fint helkaklat duschrum.

På övre plan hittar ni tre sovrum samt ett stort helkaklat badrum.

Populär förening med bland annat bastu, gym och lekplatser. År 2019 hade föreningen en avgiftsfri månad.

Välkommen hem!

Beskrivning

Entréplan:

Hall med ljusa väggar och laminatgolv från Alloc. Tre garderober.

Kök med laminatgolv från Alloc, ljusa skåpsluckor och mörkt klinker ovan mörk bänkskiva. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, kyl & frys samt integrerad diskmaskin. Köket renoverat år (2013), kyl och frys från år (2018)

Duschrum med duschvägg, spegelskåp, kommod, handdukstork och wc. Golvvärme, mörkt klinkergolv och ljust kakel. Duschrum renoverat år (2008)

Vardagsrum med ljusa väggar och askparkett.

Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan:

Sovrum 1 med parkettgolv och ljust målade väggar samt fondvägg. Garderober.

Sovrum 2 med ljust målade väggar och parkettgolv.

Sovrum 3 med parkettgolv och ljust målade väggar samt fondvägg.

Badrum med mörkt klinker på golv och ljust kakel på väggarna samt en mörk fond. Badrummet är utrustat med badkar, kommod, spegel, högskåp, toalett och handdukstork. Golvvärme. Badrummet renoverat år (2014)

Övrigt

Spabad år 2016

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning.pdf Stadgar.pdf BRF Årsredovisning BRF Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Metallflyet 1, Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 118.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

34

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1991
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Metallflyet
Organisationsnummer: 716425-8399
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 34
Antal lägenheter: 57
Antal lokaler: 3

Parkering: I föreningen finns 31 garage och 61 parkeringsplatser. Det är tillåtet att hyra både parkeringsplats och garage. Det finns ingen parkeringsplats som följer med lägenheten. En parkeringsplats/garage får inte överlåtas till annan medlem.
Garagen är kallgarage. Garagen får inte användas som förrådsutrymme för däck, cyklar och dyl.
Garagekön överses av vice värd. Meddela vice värd så snart som möjligt om du önskar hyra parkeringsplats eller garage.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga
Tvättstugorna är placerade på varje våningsplan i punkthusen. Varje tvättstuga har en tvättmaskin, en torktumlare samt ett torkskåp. Grovtvättstugan i punkthus 244 (till höger om huvudentré) bokas via bokningssystemet. Har två tvättmaskiner, en torktummlare och ett torkskåp samt en kallmangel.
Gym
För 100:-/mån får hela hushållet tillgång till föreningens gym. Gymmet är utrustat med kvalitetsmaskiner så som löpband, cross-trainer, träningscyklar, tre träningsmaskiner för överkropp, en för ben samt skivstång och lösa vikter.
Bastu
I föreningens gemensamhetsutrymme i punkthus 244 finns en bastu. Man bokar två timmar åt gången. När din tid börjar kan du sätta igång bastun med hjälp av reglagen som är alldeles utanför bastudörren. När du bokar bastun har du även tillgång till relaxrummet som ligger på andra sidan korridoren. Om gästrummet är bokat är det inte tillgängligt som relaxrum. Bastun är gratis att boka för alla boende i föreningen.
Relaxrum/övernattningsrum
Relaxrummet kan möbleras till övernattningsrum. Till rummet hör eget WC och dusch, samt TV.
Gästrummet bokas via vice värd om blockerar att andra kan boka rummet som relaxrum under tiden det används av gästerna.
Avgift är 150 kr per natt och betalas kontant till vice värd. Betalning sker vid utkvittering av nyckel-tagg då du också får instruktioner och tillgång till sängkläder.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Anslutet till fiber

Månadsavgift

Avgift: 7 208 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.05292 %
Andel av årsavgiften: 2.05292 %
Pantsättningsavgift: 485 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

I föreningen finns 31 garage och 61 parkeringsplatser. Det är tillåtet att hyra både parkeringsplats och garage. Det finns ingen parkeringsplats som följer med lägenheten. En parkeringsplats/garage får inte överlåtas till annan medlem.
Garagen är kallgarage. Garagen får inte användas som förrådsutrymme för däck, cyklar och dyl.
Garagekön överses av vice värd. Meddela vice värd så snart som möjligt om du önskar hyra parkeringsplats eller garage.
Hyra är för nuvarande: * parkeringsplats 100 kr *garage 230 kr

Övriga utrymmen

I föreningen finns tvättstuga, bastu, gym och övernattningsrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy