Länk kopierad!

Visningar

sön 17 nov 14:00 - 14:30
Öppen visning - välkommen. Gör gärna en intresseanmälan!
tis 19 nov 18:30 - 19:00
Öppen visning - välkommen. Gör gärna en intresseanmälan!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 895 000 SEK
Adress
Kungsgatan 3A, Centrum, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77 kvm
Avgift
4 492 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig trea mitt i centrum med terrass och balkong

Vill du bo mitt i centrum i en nyproducerad trea med fina påkostade materialval, då har du kommit rätt! Här kan du njuta av utsikten över smörtorget i två väderstreck och ett oslagbart solläge med sol på balkongen under morgon/eftermiddagen tillsammans med den vackra utsikten mot söder och Eskilstunaån. Båda uteplatserna erbjuder fint solläge och en oslagbar utsikt över Eskilstunaån. Lägenheten ligger belägen på våning 4 av 5 i huset. Lägenheten är ljus och genomgående i huset vilket ger ett fint ljusinsläpp. Bostaden erbjuder totalt 3 rum och kök varav 2 sovrum som ligger på varsin sida om bostaden. Helkaklat badrum med dusch bakom vikbara glasväggar och tvättmaskin. Här bor du verkligen mitt i centrum med närhet till allt.

På Kungsgatan 3a bor du nära det mesta, längs kyrkogatan hittar du butiker, restauranger och mysiga caféer. Gågatan ligger intill med ett stort utbud av butiker, nöjesaktiviteter, restauranger och barer. Eskilstuna centralstation ligger med endast 5-7 minuters promenadväg.

Välkommen hem!

Beskrivning

Säkerhetsdörren leder in till en välkomnande entréhall med klinker på golvet. Här finns också bostadens förråd för god förvaring.

Från hallen nås lägenhetens badrum med dusch bakom vikbara glasväggar, kommod och spegelskåp för god förvaring, wc och tvättmaskin. Badrummet har tillval i form av kakel och klinker.

Sovrum som idag används som barnrum ligger ut mot Kungsgatan och smörtorget. Här ges gott om plats för en säng och annat möblemang.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ljust vitt kök med mörk bänkskiva och köksö. Köket är utrustat med spishäll, diskmaskin, ugn med varmluftsfunktion, kyl, frys och fläkt. Via köket nås terrassen som ligger belägen ut mot smörparken och Eskilstunaån.
Vardagsrummet är stort och ger bra om utrymme för möblemang. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i söderläge och in mot den lugna innergården.

Masterbedroom är stort och ligger belägen i lägenhetens södra del vilket innebär lugnet in mot innergården. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i garderoberna.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning -Brf Rådhusbron 2017-2018 Stadgar - Brf Rådhusbron Energideklaration - Kungsgatan 3a.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Vittnet 1, Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 77 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-3324-1-1142-1

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Övrigt: Enligt årsredovisning
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Rådhusbron
Organisationsnummer: 769618-0285
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5-3324-1-1142-1
Antal lägenheter: 68
Antal lokaler: 4

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 187 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2010-03-10

TV

Tv via fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 492 SEK / mån

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Driftkostnaden är schablonmässigt beräknad och beror till stor del på nyttjandegraden

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.05690 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i söderläge med plats för möblemang.
Terrass i österläge med morgon och sol under dagen. Terrassen är stor och trevlig och ger gott om plats för utemöbler.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy